Verbinding, ontspanning en heel veel plezier! Ontdek het in onze swingende workshop percussie in Amersfoort!

Djembe workshop als teambuilder

Voor jong en oud!

Samen in het Ritme

Home » Arrangementen » Bombari Amersfoort

Percussie arrangement in Bombari in Amersfoort

Of je nu wilt winkelen of een stadswandeling wilt maken. In Amersfoort kan het allemaal! Maar in deze mooie stad is nog veel meer mogelijk. Wat denk je van een swingende djembeworkshop bij Bombari in het centrum van Amersfoort, met aansluitend een lekker pizza of zelfs 3-gangen diner? Kijk hieronder voor onze arrangementen en maak je uitje of feest tot een smakelijk en swingend succes!

Het is ook mogelijk om op deze locatie de workshop percussie te boeken zonder diner. En uiteraard is het ook mogelijk om de workshop percussie in Amersfoort te verzorgen op uw locatie. Zie hier voor al onze workshops.

Arrangement “Aanpoten in Amersfoort”
Met z’n allen ga je aan de slag op de djembe in onze Afrikaanse djembeworkshop of op prachtige Braziliaanse trommels in de Braziliaanse Percussieworkshop. Stap voor stap werken we toe naar een swingende climax! Van trommelen krijg je honger, dus na de workshop gaan jullie genieten van een heerlijk 3-gangen diner.

Prijs 10 t/m 15 personen: 75,00 euro per persoon
Prijs 16 t/m 20 personen: 64,00 euro per persoon

Arrangement is inclusief: Percussieworkshop (1-1,5 uur), huur van de ruimte voor de workshop en een 3-gangendiner (Antipasti voor het hele gezelschap, pizza naar keuze en daarna tiramisu met koffie of thee). Genoemde prijzen zijn exclusief drankjes, en inclusief reiskosten van de docent en inclusief btw.

Arrangement “Pizza en Percussie” (Ook als lunch te boeken)
Heerlijk met z’n allen trommelen op onze mooie Afrikaanse- of Braziliaanse trommels. Door de intensieve samenwerking en het plezier met elkaar, is het een echte teambuilder! En daarna: lekker pizza eten…:-)…! Dat kan als diner maar ook als lunch.

Prijs 10 t/m 15 personen: 60,00 euro per persoon
Prijs 16 t/m 20 personen: 49,00 euro per persoon

Arrangement is inclusief: Percussieworkshop (1-1,5 uur), huur van de ruimte voor de workshop en een pizza naar keuze. (exclusief drankjes). Genoemde prijzen zijn inclusief reiskosten van de docent en inclusief btw.

Wil je meer informatie over onze workshop percussie in Amersfoort of wil je het arrangement boeken? Neem dan contact met ons op per e-mail: info@dununba.nl, of telefoon: 078-6259409. Wij beloven je een swingend en smakelijk uitje!