Verbinding, ontspanning en heel veel plezier! Ontdek het in onze swingende percussieworkshops!

Voor jong en oud

Swingende arrangementen

Samen in het Ritme

Guusjes Utrecht

Lekker eten en drinken? Dan ben je bij Guusjes in de Vogelenbuurt in Utrecht aan het goede adres. In een gezellige sfeer kun je hier genieten van een hapje en een drankje. Al dat lekkers smaakt natuurlijk extra goed, wanneer je eerst actief bezig bent geweest, samen met familie, vrienden of collega’s. Bij onderstaande arrangementen word je eerst ontvangen in onze mooie workshopruimte. Tijdens de workshop leer je met elkaar, stap voor stap, een Afrikaans ritme spelen op de djembe. Een leuke tijd en een swingend eindresultaat zijn gegarandeerd! Moe maar voldaan loop je na de workshop in 5 minuten van de workshopruimte naar Guusjes. Wat je daar te wachten staat, heb je zelf in de hand. Kies je voor een lekkere lunch, een smakelijk diner of een vrolijke borrel?

Arrangement Broodjes bij Guusjes
Bij dit arrangenment geniet je van een swingende Afrikaanse percussieworkshop in combinatie met een smakelijke lunch.

Prijs bij 10 t/m 15 personen: 55,00 euro per persoon
Prijs vanaf 16 personen:       47,00 euro per persoon

Arrangement is inclusief: Afrikaanse Percussieworkshop (1 uur), huur van de ruimte voor de workshop, lunch (2 luxe broodjes, soep met brood of kroket met brood, verse jus of melk, en koffie of thee). Genoemde prijzen zijn inclusief reiskosten en btw.

Arrangement Dineren met tromgeroffel
Toe aan iets stevigers? Kies dan voor een smakelijk 3-gangen keuzemenu. In combinatie met onze percussieworkshop, het ideale uitje!

Prijs bij 10 t/m 15 personen: 64,50 euro per persoon
Prijs vanaf 16 personen:       56,50 euro per persoon

Arrangement is inclusief: Afrikaanse Percussieworkshop (1 uur), huur van de ruimte voor de workshop, 3-gangen keuzemenu (exclusief drankjes). Genoemde prijzen zijn inclusief reiskosten en btw.

Arrangement Swingende borrel
Wat is er leuker dan gezellig borrelen met vrienden, familie en collega’s? Precies een borrel combineren met een swingende percussieworkshop. En dat is precies wat dit arrangement doet!

Prijs bij 10 t/m 15 personen: 53,00 euro per persoon
Prijs vanaf 16 personen:       45,00 euro per persoon

Arrangement is inclusief: Afrikaanse Percussieworkshop (1 uur), huur van de ruimte voor de workshop, 3 drankjes per persoon (keuze uit bier, wijn en fris) en 3 borrelhapjes per persoon. Genoemde prijzen zijn inclusief reiskosten en btw.

Wil je meer informatie over onze arrangementen of wil je een arrangement boeken? Neem dan contact met ons op per e-mail: info@dununba.nl, of telefoon: 078-6259409. Wij beloven je een swingend en smakelijk uitje!

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • :