Swingen en genieten met onze djembeworkshop in Utrecht!

Voor jong en oud

Swingende arrangementen

Samen in het Ritme

Arrangement Bij Guusjes in Utrecht

Lekker eten en drinken? Dan ben je bij Guusjes in de Vogelenbuurt in Utrecht aan het goede adres. In een gezellige sfeer kun je hier genieten van een hapje en een drankje. Al dat lekkers smaakt natuurlijk extra goed, wanneer je eerst actief bezig bent geweest, samen met familie, vrienden of collega’s. Bij onderstaande arrangementen word je eerst ontvangen in onze mooie workshopruimte. Tijdens de djembeworkshop in Utrecht leer je met elkaar, stap voor stap, een Afrikaans ritme spelen op de djembe. Een leuke tijd en een swingend eindresultaat zijn gegarandeerd! Moe maar voldaan loop je na de workshop in 5 minuten van de workshopruimte naar Guusjes. Wat je daar te wachten staat heb je zelf in de hand. Kies je voor een lekkere lunch of een smakelijk diner?

Het is ook mogelijk om alleen de djembeworkshop in Utrecht te doen zonder lunch of diner. Wij beschikken over een mooie workshopruimte in het centrum van Utrecht. Ook de workshop verzorgen op uw eigen locatie is uiteraard mogelijk.

Arrangement “Broodjes bij Guusjes”
Bij dit arrangement geniet je van een swingende djembeworkshop of een Braziliaanse Percussieworkshop in combinatie met een smakelijke lunch.

Prijs bij 10 t/m 15 personen: 57,00 euro per persoon
Prijs vanaf 16 personen:       48,00 euro per persoon

Arrangement is inclusief: Percussieworkshop (1 uur), huur van de ruimte voor de workshop, lunch (2 luxe broodjes, soep met brood of kroket met brood, verse jus of melk, en koffie of thee). Genoemde prijzen zijn inclusief reiskosten en btw.

Arrangement “Dineren met tromgeroffel”
Toe aan iets stevigers? Kies dan voor een smakelijk 3-gangen keuzemenu. In combinatie met onze djembeworkshop of Braziliaanse  Percussieworkshop, het ideale uitje!

Prijs bij 10 t/m 15 personen: 63,50 euro per persoon
Prijs vanaf 16 personen:       54,50 euro per persoon

Arrangement is inclusief: Percussieworkshop (1 uur), huur van de ruimte voor de workshop, 3-gangen keuzemenu (exclusief drankjes). Genoemde prijzen zijn inclusief reiskosten en btw.

Wil je meer informatie over onze djembeworkshop in Utrecht of wil je 1 van de bovenstaande arrangementen boeken? Neem dan contact met ons op per e-mail: info@dununba.nl, of telefoon: 078-6259409. Wij beloven je een swingend en smakelijk uitje!

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • :