Swingen en genieten met onze djembe workshop in Utrecht!

Djembe workshop als teambuilder

Voor jong en oud!

Samen in het Ritme

Home » Arrangementen » Guusjes Utrecht

Djembe workshop in Utrecht + lunch of diner

Lekker eten en drinken? Dan ben je bij Restaurant Mr. Black and the White Ox in Utrecht aan het goede adres. In een gezellige sfeer kun je hier genieten van een hapje en een drankje. Al dat lekkers smaakt natuurlijk extra goed, wanneer je eerst actief bezig bent geweest, samen met familie, vrienden of collega’s. Bij onderstaande arrangementen word je eerst ontvangen in onze mooie workshopruimte. Tijdens de djembe workshop in Utrecht leer je met elkaar, stap voor stap, een Afrikaans ritme spelen op de djembe. Een leuke tijd en een swingend eindresultaat zijn gegarandeerd! Moe maar voldaan loop je na de workshop in 1 minuut van de workshopruimte naar Restaurant Mr. Black and the White Ox . Wat je daar te wachten staat heb je zelf in de hand. Kies je voor een smakelijk 2-gangen- of 3-gangen diner?

Djembe workshop of percussie workshop op locatie

Het is ook mogelijk om alleen de djembeworkshop in Utrecht te doen zonder lunch of diner. Wij werken samen met 2 mooie locaties in Utrecht. Dit zijn: Theaterhuis de Berenkuil (Biltstraat 166 in Utrecht) en DB’s. (CAB Rondom 100 in Utrecht). Beide locaties beschikken over meerdere workshopruimtes.
Ook de workshop verzorgen op uw eigen locatie is uiteraard mogelijk.

Onze Percussie arrangementen

Arrangement “Trommelen en tafelen”
Bij dit arrangement geniet je van een swingende djembeworkshop of een Braziliaanse Percussieworkshop in combinatie met een een heerlijk 2-gangen keuze diner.

Prijs bij 10 t/m 15 personen: 80 euro per persoon
Prijs bij 16 t/m 20 personen: 69 euro per persoon
Prijs bij meer dan 20 personen: op aanvraag

Arrangement is inclusief: Percussieworkshop (1-1,5 uur), huur van de ruimte voor de workshop en 2-gangen diner. Genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Arrangement “Trommelen en uitgebreid Tafelen”
Bij dit arrangement ga je eerst met z’n allen aan de slag op de Afrikaanse of Braziliaanse trommels en vervolgens ga je lekker eten. In dit geval: een heerlijk 3-gangen keuze diner.

Prijs bij 10 t/m 15 personen: 90 euro per persoon
Prijs bij 16 t/m 20 personen: 79 euro per persoon
Prijs bij meer dan 20 personen: op aanvraag

Arrangement is inclusief: Percussieworkshop (1-1,5 uur), huur van de ruimte voor de workshop en 3-gangen keuze diner. Genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Arrangement “Lunchen met tromgeroffel”
Bij dit arrangement speel je op de prachtige Afrikaans djembe of de Braziliaanse drums. Samen zet je een swingend muziekstuk in elkaar!
Ervoor of erna ga je lekker lunchen. 

Prijs bij 10 t/m 15 personen: 63,50 euro per persoon
Prijs bij 16 t/m 20 personen: 52,50 euro per persoon
Prijs bij meer dan 20 personen: op aanvraag

Arrangement is inclusief: Percussie workshop of djembeworkshop (1-1,5 uur), huur van de ruimte voor de workshop en een heerlijke lunch bestaande uit verschillende belegde sandwiches, een soepje, een warme snack en verse jus d órange. Genoemde prijzen zijn inclusief btw.

djembe workshop in Utrecht boeken? Of meer informatie?

Wil je meer informatie over onze djembe workshop in Utrecht of wil je 1 van de bovenstaande percussie arrangementen boeken? Neem dan contact met ons op per e-mail: info@dununba.nl, of telefoon: 078-6259409. Wij beloven je een swingend en smakelijk uitje! (Bij groepen van meer dan 20 personen: mogelijkheden en prijzen op aanvraag).

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Hidden
  • :