Swingen en genieten met onze djembeworkshop in Utrecht!

Djembe workshop als teambuilder

Voor jong en oud!

Samen in het Ritme

Home » Arrangementen » Guusjes Utrecht

Percussie Arrangement Bij kantien in Utrecht

Lekker eten en drinken? Dan ben je bij Kantien in Utrecht aan het goede adres. In een gezellige sfeer kun je hier genieten van een hapje en een drankje. Al dat lekkers smaakt natuurlijk extra goed, wanneer je eerst actief bezig bent geweest, samen met familie, vrienden of collega’s. Bij onderstaande arrangementen word je eerst ontvangen in onze mooie workshopruimte. Tijdens de djembeworkshop in Utrecht leer je met elkaar, stap voor stap, een Afrikaans ritme spelen op de djembe. Een leuke tijd en een swingend eindresultaat zijn gegarandeerd! Moe maar voldaan loop je na de workshop in 1 minuut van de workshopruimte naar Restaurant Kantien. Wat je daar te wachten staat heb je zelf in de hand. Kies je voor een smakelijk 3-gangen diner of het stamppottenbuffet?

Het is ook mogelijk om alleen de djembeworkshop in Utrecht te doen zonder lunch of diner. Wij beschikken over een mooie workshopruimte aan de Ravellaan in Utrecht. Ook de workshop verzorgen op uw eigen locatie is uiteraard mogelijk.

Arrangement “Stamppot en Percussie”
Bij dit arrangement geniet je van een swingende djembeworkshop of een Braziliaanse Percussieworkshop in combinatie met een een heerlijk stamppottenbuffet.
Dit buffet bestaat uit 2/3 soorten stamppotjes met vlees en vegetarische opties. Dit wordt in pannen en schalen op tafel geserveerd.

Prijs bij 10 t/m 15 personen: 56,50 euro per persoon
Prijs bij 16 t/m 20 personen: 47,50 euro per persoon
Prijs bij meer dan 20 personen: op aanvraag

Arrangement is inclusief: Percussieworkshop (1-1,5 uur), huur van de ruimte voor de workshop en stamppottenbuffet. Genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Arrangement “Trommelen en Tafelen”
Bij dit arrangement ga je eerst met z’n allen aan de slag op de Afrikaanse of Braziliaanse trommels en vervolgens ga je lekker eten. In dit geval: de Kantien Tafel; vooraf: planken met brood, smeersels en andere hapjes, als hoofdgerecht: pannen op tafel met stoofvlees en groente/paddestoelenragout of stoof met verschillende bijgerechten (salade/aardappels). Als nagerecht: een heerlijk stukje taart met ijs.

Prijs bij 10 t/m 15 personen: 69 euro per persoon
Prijs bij 16 t/m 20 personen: 60 euro per persoon
Prijs bij meer dan 20 personen: op aanvraag

Arrangement is inclusief: Percussieworkshop (1-1,5 uur), huur van de ruimte voor de workshop en stamppottenbuffet. Genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Arrangement “Dineren met tromgeroffel”
Toch iets anders? Kies dan voor een smakelijk 3-gangen keuze diner. In combinatie met onze djembeworkshop of Braziliaanse  Percussieworkshop, het ideale uitje!

Prijs bij 10 t/m 15 personen: 75,50 euro per persoon
Prijs bij 16 t/m 20 personen: 66,50 euro per persoon
Prijs bij meer dan 20 personen; op aanvraag

Arrangement is inclusief: Percussieworkshop (1-1,5 uur), huur van de ruimte voor de workshop, 3-gangen keuze diner (exclusief drankjes). Genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Wil je meer informatie over onze djembeworkshop in Utrecht of wil je 1 van de bovenstaande percussie arrangementen boeken? Neem dan contact met ons op per e-mail: info@dununba.nl, of telefoon: 078-6259409. Wij beloven je een swingend en smakelijk uitje! (Bij groepen van meer dan 20 personen: mogelijkheden en prijzen op aanvraag).

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • DD slash MM slash YYYY
  • Hidden
  • :