Verbinding, ontspanning en heel veel plezier! Ontdek het in onze swingende percussie workshop Den Haag!

Djembe workshop als teambuilder

Voor jong en oud!

Samen in het Ritme

Home » Arrangementen » Haagse Toren Den Haag

Percussie workshop Den Haag in de Haagse Toren

In het najaar van 2007 wordt er in Den Haag een bijzonder gebouw geopend; een heuse wolkenkrabber die in de volksmond ‘Het strijkijzer’ wordt genoemd. Dit gebouw is het hoogste toegankelijke gebouw van Nederland en biedt je een spectaculair uitzicht over de stad en de kust. Wij bieden nu de mogelijkheid om op deze bijzondere locatie te genieten van een swingende percussie workshop in combinatie met een heerlijke lunch of culinair diner. Zo wordt je uitje met collega’s, vrienden of familie gegarandeerd een hoogtepunt.

Uiteraard is het ook mogelijk om de percussie workshop Den Haag te verzorgen op jouw locatie. Zie hier voor al onze workshops.

Arrangement: “Trommelen in de Toren”
Dit arrangement bestaat uit een swingende percussie workshop en een heerlijke lunch. De lunch bestaat uit rijk belegde luxe broodjes en is inclusief water, melk en jus d’orange. Na afloop is er natuurlijk een kopje koffie of thee.

Prijs bij 10 t/m 15 personen: 87,00 euro per persoon
Prijs bij 16 t/m 25 personen: 68,00 euro per persoon
Prijs vanaf 26 personen:        52,50 euro per persoon

Arrangement is inclusief: Percussie workshop (1 uur), huur van de ruimte voor de workshop, uitgebreide lunch (exclusief overige drankjes). Genoemde prijzen zijn inclusief reiskosten van de workshopdocent en btw.

Arrangement “The sky is the limit” (Vanaf 16 personen)
Geniet van een swingende percussie workshop en praat daarna met elkaar na tijdens een heerlijk luxe 3-gangen diner met een waanzinnig uitzicht!

Prijs bij 16 t/m 25 personen: 90,50 euro per persoon
Prijs vanaf 26 personen:        75,00 euro per persoon

Arrangement is inclusief: Percussie workshop (1 uur), huur van de ruimte voor de workshop, culinair 3-gangen keuzemenu (exclusief drankjes). Genoemde prijzen zijn inclusief reiskosten van de workshopdocent en btw.

Wil je meer informatie over onze percussie workshop Den Haag of wil je 1 van de bovenstaande arrangementen boeken? Neem dan contact met ons op per e-mail: info@dununba.nl, of telefoon: 078-6259409. Wij beloven je een swingend en smakelijk uitje!

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • DD slash MM slash YYYY
  • Hidden
  • :