Verbinding, ontspanning en heel veel plezier! Ontdek het in onze swingende percussieworkshops!

Voor jong en oud

Swingende arrangementen

Samen in het Ritme

Haagse Toren Den Haag

In het najaar van 2007 wordt er in Den Haag een bijzonder gebouw geopend; een heuse wolkenkrabber die in de volksmond ‘Het strijkijzer’ wordt genoemd. Dit gebouw is het hoogste toegankelijke gebouw van Nederland en biedt je een spectaculair uitzicht over de stad en de kust. Wij bieden nu de mogelijkheid om op deze bijzondere locatie te genieten van een swingende percussieworkshop in combinatie met een heerlijke lunch of culinair diner. Zo wordt je uitje met collega’s, vrienden of familie gegarandeerd een hoogtepunt.

Uiteraard is het ook mogelijk om de percussieworkshop te verzorgen op uw locatie. Zie hier voor al onze workshops.

Arrangement: “Trommelen in de Toren” (lunch)
Dit arrangement bestaat uit een swingende percussieworkshop en een heerlijke lunch. De lunch bestaat uit rijk belegde luxe broodjes en is inclusief water, melk en jus d’orange. Na afloop is er natuurlijk een kopje koffie of thee.

Prijs bij 10 t/m 15 personen: 59,00 euro per persoon
Prijs bij 16 t/m 25 personen: 49,00 euro per persoon
Prijs vanaf 26 personen:       39,50 euro per persoon

Arrangement is inclusief: Percussieworkshop (1 uur), huur van de ruimte voor de workshop, uitgebreide lunch (exclusief overige drankjes). Genoemde prijzen zijn inclusief reiskosten van de workshopdocent en btw.

Arrangement “The sky is the limit” (diner)
Geniet van een swingende percussieworkshop en praat daarna met elkaar na tijdens een heerlijk 3-gangen diner met waanzinnig uitzicht.

Prijs bij 10 t/m 15 personen: 83,50 euro per persoon
Prijs bij 16 t/m 25 personen: 74,50 euro per persoon
Prijs vanaf 26 personen:       65,00 euro per persoon

Arrangement is inclusief: Percussieworkshop (1 uur), huur van de ruimte voor de workshop, culinair 3-gangen keuzemenu (exclusief drankjes). Genoemde prijzen zijn inclusief reiskosten van de workshopdocent en btw.

Wil je meer informatie over onze arrangementen of wil je een arrangement boeken? Neem dan contact met ons op per e-mail: info@dununba.nl, of telefoon: 078-6259409. Wij beloven je een swingend en smakelijk uitje!

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • :