Samen in het ritme met onze djembe workshop in Friesland

Djembe workshop als teambuilder

Voor jong en oud!

Samen in het Ritme

Home » Djembé workshop Friesland

Volg een swingende djembé workshop in Friesland

Maak plezier met elkaar en volg met je vrienden, familie of collega’s een leuke djembé workshop in Friesland. Dununba organiseert deze workshops op diverse eigen locaties of bij jou thuis, op je kantoor of op school. Samen zetten we vanuit het niets een swingend en energiek muziekstuk neer. Maak muziek met elkaar en sta versteld van je eigen ritme en dat van anderen.

Organiseer een leuke djembé workshop op locatie in Friesland

Door heel Nederland organiseren we djembé workshops voor scholen, particulieren en bedrijven. Je kunt ons dus inschakelen voor een djembé workshop in Friesland, maar onder andere ook voor een workshop op locatie in Utrecht of Groningen. Heb je zelf niet genoeg ruimte en heb je moeite met het vinden van een geschikte locatie? Kies er dan voor om de workshop op een van onze locaties te organiseren. Dan kun je er meteen een arrangement van maken, waarbij we een unieke muzikale ervaring met een goed verzorgde catering combineren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een borrel, lunch of diner.

Informeer naar de mogelijkheden

Wil je ook een onvergetelijke djembé workshop organiseren in Friesland voor jouw collega’s, vrienden of familie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)78 625 94 09. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor een geslaagde djembé workshop. Natuurlijk kun je ook meteen een offerte aanvragen via het formulier op de site.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • DD slash MM slash YYYY
  • Hidden
  • :