Verbinding, ontspanning en heel veel plezier! Ontdek het in onze swingende djembe workshop op locatie!

Djembe workshop als teambuilder

Voor jong en oud!

Samen in het Ritme

Home » Djembe workshop op locatie

Djembe Workshop op locatie

Doe met ons een swingende Afrikaanse djembeworkshop op locatie. Wij kunnen onze djembeworkshop op elke gewenste locatie verzorgen. Dit kan een locatie zijn die je zelf hebt geregeld. Bijvoorbeeld bij jouw thuis of op jouw  bedrijf / kantoor. Het is ook mogelijk om de djembeworkshop te verzorgen op 1 van onze locaties.
Wij werken samen met diverse locaties door heel Nederland waar wij jouw djembeworkshop kunnen verzorgen. 

Het kleurrijke ritme uit Afrika

Kom samen in het ritme in onze swingende djembe workshop! Heb je een teamuitje, familiefeest of project op school? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
In onze workshop zetten we met elkaar, vanuit het niets, een swingend muziekstuk neer. In de workshop ga je aan de slag op de Afrikaanse djembe. Deze prachtige trommel uit West-Afrika zet iedereen in vuur en vlam. Het leuke van dit instrument is, is dat eigenlijk iedereen er meteen iets op kan spelen. Je zult verbaasd staan van je eigen ritme. En van het ritme van anderen! 

IEDEREEN KAN EEN WORKSHOP DJEMBE SPELEN VOLGEN

Wij verzorgen onze djembe workshop aan organisatiesscholen en particulieren. In de workshop gaan we met z’n allen aan de slag op de Afrikaanse djembe en doundouns (bastrommels die met stokken worden bespeeld). Iedereen krijgt tijdens de workshop een eigen djembe om op te spelen. We beginnen met een korte muzikale demonstratie en daarna leren jullie verschillende partijen spelen, die samen een opzwepend ritme vormen. Stap voor stap werken we gezamenlijk toe naar een swingend eindresultaat! We gebruiken veel humor in de workshop en het plezier met elkaar staat voorop. Door het samenwerken en het plezier met elkaar, is het een echte teambuilder / verbinder. 

DJEMBE WORKSHOP op locatie met lunch of diner

Wil je de djembe workshop combineren met een lekkere lunch of een heerlijk diner? Wij bieden op diverse prachtige locaties in Nederland swingende en smakelijke arrangementen aan. Start met een djembeworkshop en eindig met een heerlijk diner!

Vraag een offerte aan en ontvang een scherpe prijs voor de djembé workshop op locatie

Zodra je met een groep onze workshop gaat volgen is het begrijpelijk dat je hier een prijsopgave voor wilt ontvangen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de djembé workshop. Wanneer, met hoeveel personen en waar wil je de workshop volgen? Laat het ons weten en wellicht geven wij jou binnenkort een djembé workshop voor een scherpe prijs op locatie!

VRAGEN? STEL ZE TELEFONISCH

Wil je meer weten over de inhoud van één van onze workshops? Of ben je benieuwd naar de ervaringen van mensen die je zijn voorgegaan? Of heb je overige vragen? Stel ze door te bellen naar +31 (0)78 8424677. Ook voor het maken van een reservering bel je naar dit telefoonnummer.

PRAKTISCHE INFORMATIE VOOR DE DJEMBE WORKSHOP:

– Aantal deelnemers: 5 – 200 personen
– Aanbevolen tijdsduur: 60-90 minuten
– Doelstelling: plezier, samenwerking, verbinding, teambuilding
– Geschikt voor organisaties, particulieren & scholen

Links
Filmpje van onze djembe workshop

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Hidden
  • :