Verbinding, ontspanning en heel veel plezier! Ontdek het in onze swingende djembe workshop op locatie!

Djembe workshop als teambuilder

Voor jong en oud!

Samen in het Ritme

Home » Djembe workshop op locatie

Djembe Workshop thuis organiseren

Wil jij graag een djembé workshop volgen op een locatie naar voorkeur, bijvoorbeeld thuis? In dat geval is Dununba de juiste partij. Wij verzorgen diverse percussieworkshops, zoals een djembé workshop en de Braziliaanse percussieworkshop. Tijdens deze workshop, die je thuis wilt organiseren, leer je op de Afrikaanse djembé te spelen. Samen werken we stap voor stap toe naar een swingend climax!

Geniet van West-Afrikaanse sferen tijdens een workshop die je thuis kunt organiseren

Wellicht heb je al een idee op welke locatie je een djembé workshop wilt volgen. Zijn jij en jouw partner verliefd op Afrika en wil je een djembé workshop op jullie bruiloft houden? Een schoolklas bekend maken met Afrika en op het schoolplein een djembe workshop geven? Of tijdens een familiedag een originele activiteit organiseren en de djembé workshop thuis organiseren? Wat jouw situatie ook is, wij komen graag bij je langs!

Ga voor een verzorgd percussie workshop arrangement

Wist je dat je bij ons ook kunt kiezen uit verschillende arrangementen? In samenwerking met diverse restaurants combineer je de djembeworkshop met eten. Van een high tea tot aan een lunch en van een diner tot aan een borrel. Selecteer de stad waar jouw voorkeur naar uitgaat en bekijk de mogelijkheden!

Vraag een offerte aan en ontvang een scherpe prijs voor de djembé workshop

Zodra je met een groep onze workshop gaat volgen is het begrijpelijk dat je hier een prijsopgave voor wilt ontvangen. Vraag vrijblijvende een offerte aan voor de djembé workshop. Wanneer, met hoeveel personen en waar wil je de workshop volgen? Laat het ons weten en wellicht geven wij jou binnenkort een djembé workshop voor een scherpe prijs op locatie!

Volg een djembé workshop thuis, op kantoor of op een externe locatie

Met wie wil jij een djembé workshop thuis organiseren voor een scherpe prijs? Met vrienden, familie, collega’s of relaties? Laat het ons weten en wij komen bijvoorbeeld bij jou thuis een djembé workshop geven. De workshop reserveer je door te bellen naar 078 625 94 09. Of vraag hieronder een offerte aan via het offerteformulier. We maken er dan een hele leuke en superswingende djembeworkshop van met jullie!

Relevante links

[link aantal="3" output="inline"]

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Hidden
  • :