Voel de energie en geniet van de swingende ritmes in onze djembe workshop Zeeland!

Djembe workshop als teambuilder

Voor jong en oud!

Samen in het Ritme

Home » Djembé workshop Zeeland

Djembé workshop Zeeland

Benieuwd hoe het is om een djembé workshop te volgen in Zeeland of op een van de andere locaties? Dit doe je bij Dununba. Hier geven we jou een kijkje in de prachtige percussiestijl afkomstig uit Afrika. Tijdens de djembé workshop in Zeeland beleef jij samen met een groep een unieke muzikale beleving. Samen werken we stap voor stap toe naar een swingend eindresultaat!

Originele djembé workshop volgen in Zeeland

Of op een van de andere locaties in Nederland. Wil je graag dat wij bij jou in Zeeland komen om jou en je collega’s, vrienden of familie te voorzien van een creatieve middag? Dat is uiteraard mogelijk. We verzorgen verschillende percussieworkshops zoals:

Tijdens de djembé workshop op een locatie in Zeeland gaan we met zijn allen op zoek naar het kleurrijke ritme uit Afrika. Jij leert meer over de achtergrond van het instrument en de manier van spelen. Ben je met een grote groep? Dan leren we je ook andere instrumenten bespelen zoals shakers, tamborims, bellen en bastrommels. Samen creëren we een indrukwekkend muziekstuk.

Combineer de djembé workshop in Zeeland met een heerlijk arrangement

Wil jij een djembé workshop volgen met al je vrienden, familie of collega’s in Zeeland? Of op een andere locatie in Nederland? Geef je wensen aan ons door wanneer je belt naar 078 842 46 77. Uiteraard is het ook mogelijk om vooraf vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij kunnen alleen de workshop verzorgen, maar we kunnen de workshop ook combineren met een lunch of diner op een locatie. We maken er dan een heerlijke, leuke en swingende ervaring van!

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Hidden
  • :