Leer de traditionele djembe ritmes uit West-Afrika en kom op djembeles in Rotterdam!

Voor jong en oud

Swingende arrangementen

Samen in het Ritme

Djembeles in Rotterdam

Word slagvaardig in Rotterdam!

Lesdag:
Woensdagavond

Start:
NB:
Op dit moment verzorgen wij geen wekelijkse djembelessen meer in Rotterdam.

Kosten:
€ 105,- voor 10 lessen (inclusief djembéhuur). Neem je zelf een djembé mee naar de les, dan betaal je € 95,- voor 10 lessen.

Wat doen we in de lessen:
In de djembeles in Rotterdam leer je spelen op de Afrikaanse djembe; een traditionele drum uit West-Afrika. Verder leer je prachtige swingende djembe ritmes en krijg je gelijk de achtergrond van de djembe, het land en de muziekcultuur te horen. Na één les, heeft het Afrikaanse ritme je zeker te pakken!

Docent:
De lessen worden op een hoog kwaliteitsniveau door Niels Fleurke gegeven. Niels speelt al ruim 23 jaar djembé. Hij heeft gestudeerd bij diverse Afrikaanse grootmeesters en is sinds 2002 actief als djembé-docent. Wil je meer lezen over Niels? Klik dan hier voor zijn biografie.

Je hebt geen ervaring met de djembé of de doundouns nodig om de djembélessen te volgen. Het ritme vindt vanzelf een plekje in je hoofd.

Een reactie van 1 van onze leerlingen over de lessen: “Niels is een bijzonder enthousiaste en erg goede docent! En ook nog eens op een leuke locatie. Groeten, Manon”