Verbinding, ontspanning en heel veel plezier! Ontdek het in onze swingende percussie workshop Utrecht!

Voor jong en oud

Swingende arrangementen

Samen in het Ritme

Percussie workshop Utrecht

Een percussie workshop in Utrecht is geschikt voor tal van gezelschappen. Komt er een familiedag aan die je moet verzorgen? Een gezellig personeelsfeest waar een originele activiteit centraal staat? Of een vrijgezellenfeest waarmee je meteen de juiste sfeer wilt creëren? Bij Dununba leer je tijdens de percussie workshop Utrecht alles over het instrument en speel je gezamenlijk zomerse ritmes in Utrecht.

Voor welke percussie workshop in Utrecht ga jij?

Wist je dat wij verschillende workshops aanbieden? Kies voor een Braziliaanse, djembé of body percussieworkshop. Naast deze workshops heb je ook de keuze uit een volledig verzorgd arrangement. Tijdens dit arrangement maak je kennis met de djembé en combineer je de activiteit met eten.

Een percussie workshop combineren met eten bij Guusjes in Utrecht

Nabij de workshopruimte geniet je van een bijpassend arrangement. Want is het niet leuk om een gezellige percussie workshop te combineren met eten in Utrecht? Kies voor een arrangement, bestaande uit een borrel, lunch of diner.

Reserveer één van de workshops, met of zonder arrangement

Gaat jouw voorkeur uit naar enkel de workshop, of een volledig verzorgd arrangement bij Guusjes in Utrecht? Laat het ons weten en maak een reservering door te bellen naar +31 (0)78 625 94 09. Speel jij binnenkort djembé tijdens een percussie workshop in Utrecht?

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • :