Verbinding, ontspanning en heel veel plezier! Ontdek het in onze swingende percussie workshop Utrecht!

Djembe workshop als teambuilder

Al onze workshops zijn Corona proof!

Samen trommelen op 1,5 meter!

Home » Percussie workshop in Utrecht

Percussie workshop Utrecht

Een percussie workshop in Utrecht is geschikt voor tal van gezelschappen. Komt er een familiedag aan die je moet verzorgen? Een gezellig personeelsfeest waar een originele activiteit centraal staat? Of een vrijgezellenfeest waarmee je meteen de juiste sfeer wilt creëren? Bij Dununba leer je tijdens de percussie workshop Utrecht alles over het instrument en speel je gezamenlijk zomerse ritmes in Utrecht.

Voor welke percussie workshop in Utrecht ga jij?

Wist je dat wij verschillende percussieworkshops aanbieden? Kies voor een Braziliaanse Percussieworkshop, djembéworkshop of de body percussieworkshop. Naast deze percussieworkshops heb je ook de keuze uit een volledig verzorgd percussie-arrangement. Tijdens dit arrangement maak je kennis met de djembé of Braziliaanse percussie en combineer je de activiteit met een heerlijke lunch of diner.

Een percussie workshop combineren met eten bij Restaurant Kantien in Utrecht

Gelijk boven de workshopruimte ligt Restaurant Kantien. Een gezellig restaurant waar je heerlijk kunt eten. Want is het niet leuk om een gezellige percussie workshop te combineren met heerlijk eten in Utrecht? Kies voor een percussie arrangement, bestaande uit een percussie workshop met lunch of diner.

Reserveer één van de workshops, met of zonder arrangement

Gaat jouw voorkeur uit naar enkel de percussie workshop Utrecht, of een volledig verzorgd arrangement bij Restaurant Kantien? Laat het ons weten en maak een reservering door te bellen naar +31 (0)78 625 94 09. Of vul hieronder het offerteformulier in. We maken er dan een heerlijk en swingend uitje van!

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • DD slash MM slash YYYY
  • Hidden
  • :