Verbinding, ontspanning en energie. Onze percussieworkshop voor bedrijven is een echte teambuilder!

Djembe workshop als teambuilder

Al onze workshops zijn Corona proof!

Samen trommelen op 1,5 meter!

Home » Voor wie? » Organisaties

Organisaties – Percussieworkshop voor bedrijven

Ritme verbindt mensen
Onze Percussieworkshops zijn niet alleen swingend, ze laten de deelnemers ook het verrassende effect van samenwerken zien.
Door intensief met elkaar samen te werken, goed naar elkaars ritme te luisteren en hierop in te spelen, zetten we met elkaar een indrukwekkend stuk slagwerk neer. Door de intensieve samenwerking en het plezier met elkaar, is het de perfecte teambuilder!

Onze workshops zijn geschikt voor een bedrijfsuitje, een personeelsdag of een training. Maar denk ook eens aan een netwerkbijeenkomst, een actieve bedrijfspresentatie of een symposium. Heeft het evenement een bepaald thema, dan passen wij onze workshop hierop aan.

Alle deelnemers zullen van slag zijn op het evenement!

Wij kunnen de Percussieworkshop voor bedrijven verzorgen op jouw locatie of op 1 van onze locaties. Heb je zelf nog geen locatie op het oog? Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikte locatie voor de workshop. Doordat wij al op veel locaties een workshop hebben gegeven, kunnen wij je hierin goed adviseren.

Wil je de Percussieworkshop combineren met een lekkere lunch of een heerlijk diner? Wij bieden op diverse locaties in Nederland swingende en smakelijke arrangementen aan.

NB: Al onze workshops zijn Corona proof! Uiteraard houden wij in de workshops de 1,5 meter afstand tussen alle deelnemers aan. Zie hier voor ons Corona 1,5 meter protocol.

Heb je nog vragen, of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt uiteraard ook direct hieronder een offerte aanvragen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • DD slash MM slash YYYY
  • Hidden
  • :