"Ritme kun je leren" met onze djembeworkshop voor scholen!

Djembe workshop als teambuilder

Voor jong en oud!

Samen in het Ritme

Home » Voor wie? » Scholen

Djembeworkshop voor scholen

Ritme kun je leren
Bij de percussieworkshops van Dununba kunnen de leerlingen zeker hun slag slaan! Zij leren het ritme van de percussie, hebben plezier, zetten samen een swingend nummer neer en maken kennis met de muziek en het ritme uit andere culturen. Maar ook met elkaars ritme.

Een percussieworkshop geeft leerlingen de kans om te leren spelen op bijzondere muziekinstrumenten, zoals de djembé uit Afrika of de repenique uit Brazilië. De workshop kan worden gegeven als een leuke en leerzame afwisseling op de gewone lessen, maar bijvoorbeeld ook als onderdeel van een open dag of een feest. Wij kunnen desgewenst het thema van de dag of van het evenement verwerken in de workshop.

De workshops zijn geschikt voor kinderen vanaf groep 1 van de basisschool tot en met het beroepsonderwijs.

Goed om te weten voor scholen voor het voortgezet onderwijs: Dununba is acceptant van de Cultuurkaart.

Heb je nog vragen, of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt uiteraard ook direct een offerte aanvragen.

Lees hier een referentie van 1 van onze klanten: Het was ontzettend leuk om te zien hoe snel de kinderen het spelen op de djembe onder de knie hadden. Ze hadden een kwartier om te leren spelen en na een paar minuten klonk het al heel mooi. Nique bleef enthousiast zelfs na drie uur lesgeven! Wij vonden het een waardevolle toevoeging aan ons Koningsspelen programma 2018. Dank! Mirjam Fondse, Montessorischool Tuinstad, 24 april 2018.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Hidden
  • :