Voel het ritme van Rio met onze Braziliaanse Percussieworkshop!

Djembe workshop als teambuilder

Al onze workshops zijn Corona proof!

Samen trommelen op 1,5 meter!

Home » Workshops » Braziliaanse percussieworkshop

Braziliaanse percussieworkshop (Coronaproof!)

Tijdens de Braziliaanse percussieworkshop waan je je even in de straten van Rio de Janeiro. Als je je ogen dicht doet, zie je de kleurrijke carnavalsoptochten voor je en proef je de sfeer van zon, zee, strand en cocktails. En dat gewoon bij je thuis, op kantoor of op een feest- of vergaderlocatie. Je maakt kennis met prachtige traditionele Braziliaanse Percussie-instrumenten zoals surdo’s, repiniques en caixa’s. Alle instrumenten worden staand en met stokken bespeeld. Dit maakt de workshop swingend en dynamisch.

Geniet van de prachtige ritmes van de Braziliaanse percussie

De docent begint met een korte uitleg over de percussiemuziek in Brazilië en de verschillende instrumenten. Daarna is het tijd om samen muziek te maken. Stap voor stap leert de docent jou en je medespelers een opzwepend samba-ritme te spelen. De workshop is geschikt voor iedereen; man, vrouw, jong, oud, muzikaal of juist niet en je hoeft er geen soepele heupen voor te hebben.

Ervaar Rio samen met vrienden, familie of collega’s

De Braziliaanse percussieworkshop verzorgen we graag op jouw locatie of op 1 van onze locaties. Heb je zelf nog geen locatie op het oog? Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikte locatie voor de percussieworkshop. Doordat wij al op veel locaties een Braziliaanse percussieworkshop hebben gegeven, kunnen wij je hierin goed adviseren.

Praktische informatie

Wil je de Braziliaanse percussieworkshop combineren met een lekkere lunch of een heerlijk diner? Wij bieden op diverse locaties in Nederland swingende en smakelijke arrangementen aan. Nog wat praktische informatie:

  • Aantal deelnemers: 10 – 100 personen
  • Aanbevolen tijdsduur: 1 tot 1,5 uur
  • Doelstelling: Samen in het Ritme, energietoevoer & verbinding
  • Geschikt voor organisaties, scholen en particulieren

Heb je nog vragen, of wil je meer informatie over Braziliaanse percussieworkshop? Neem dan gerust contact met ons op via 078 625 94 09. Of vul hieronder het offerteformulier in. We maken er dan een hele leuke en superswingende workshop van!

 NB: Al onze workshops zijn Corona proof! Uiteraard houden wij in de workshops de 1,5 meter afstand tussen alle deelnemers aan. Zie hier voor ons Corona 1,5 meter protocol.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • DD slash MM slash YYYY
  • Hidden
  • :