Voel het ritme van Rio met onze Braziliaanse Percussieworkshop!

Voor jong en oud

Swingende arrangementen

Samen in het Ritme

Braziliaanse percussieworkshop

Voel het ritme van Rio de Janeiro

Met onze Braziliaanse Percussieworkshop waan je je even in de straten van Rio de Janeiro. Als je je ogen dicht doet, zie je de kleurrijke carnavalsoptochten voor je en proef je de sfeer van zon, zee strand en cocktails. En dat gewoon bij je thuis, op kantoor of op een feest- of vergaderlocatie.

In onze Braziliaanse Percussieworkshop maak je kennis met prachtige traditionele Braziliaanse Percussie-instrumenten zoals surdo’s, repiniques en caixa’s. Alle instrumenten worden staand en met stokken bespeeld. Dit maakt de workshop swingend en dynamisch.
De docent begint met een korte uitleg over de percussiemuziek in Brazilië en de verschillende instrumenten. Daarna is het tijd om samen muziek te maken. Stap voor stap leert de docent jou en je medespelers een opzwepend samba-ritme spelen. De workshop is geschikt voor iedereen; man, vrouw, jong, oud, muzikaal of juist niet en je hoeft er geen soepele heupen voor te hebben.
Wil jij ook het ritme van Rio ervaren? Geniet dan van onze Braziliaanse Percussieworkshop, samen met vrienden, familie of collega’s.

Wij kunnen de Braziliaanse Percussieworkshop verzorgen op jouw locatie of op 1 van onze locaties. Heb je zelf nog geen locatie op het oog? Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikte locatie voor de workshop. Doordat wij al op veel locaties een workshop hebben gegeven, kunnen wij je hierin goed adviseren.

Wil je de workshop combineren met een lekkere lunch of een heerlijk diner? Wij bieden op diverse locaties in Nederland swingende en smakelijke arrangementen aan.

Praktische informatie

– Aantal deelnemers: 5 – 75 personen
– Aanbevolen tijdsduur: 1 tot 1,5 uur
– Doelstelling: samen in het ritme, energietoevoer & verbinding
– Geschikt voor organisaties, scholen en particulieren

Heb je nog vragen, of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ook direct hieronder een offerte aanvragen via het formulier.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • :