Ontdek het kleurrijke ritme uit Afrika in onze djembeworkshop!

Voor jong en oud

Swingende arrangementen

Samen in het Ritme

Djembeworkshop

Het kleurrijke ritme uit Afrika

Een djembé is een prachtige trommel die in West-Afrika al eeuwen wordt gebruikt. Tijdens de djembeworkshop maak je kennis met de achtergrond van dit instrument, leer je er slagvaardig op spelen en maken we samen, toon na toon, een indrukwekkend muziekstuk. Bij grote groepen bespelen we naast de djembé ook andere Afrikaanse instrumenten, zoals shakers, bellen en bastrommels.

Voor je het weet is de hele groep veranderd in een swingende Afrikaanse percussieband!

Wij kunnen de djembeworkshop verzorgen op jouw locatie of op 1 van onze locaties. Heb je zelf nog geen locatie op het oog? Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikte locatie voor de djembeworkshop. Doordat wij al op veel locaties een workshop hebben gegeven, kunnen wij je hierin goed adviseren.

Wil je de djembeworkshop combineren met een lekkere lunch of een heerlijk diner? Wij bieden op diverse locaties in Nederland swingende en smakelijke arrangementen aan.

Praktische informatie:

 Aantal deelnemers: 5 – 250 personen
– Aanbevolen tijdsduur: 1 tot 1,5 uur
– Doelstelling: samen in het ritme, energietoevoer en verbinding
– Geschikt voor organisaties, scholen en particulieren

Heb je nog vragen, of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt uiteraard ook hieronder een offerte aanvragen via het formulier.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • :