Ontdek het kleurrijke ritme uit Afrika in onze djembeworkshop!

Djembe workshop als teambuilder

Voor jong en oud!

Samen in het Ritme

Home » Workshops » Djembeworkshop

Djembe workshop

Het kleurrijke ritme uit Afrika 

Overweeg jij om een workshop djembé te organiseren bij jou thuis of op een andere locatie? Bijvoorbeeld voor een personeelsfeest, familiedag of teambuilding activiteit met relaties? In dat geval hoef je niet verder te zoeken. Kies voor een workshop, voorzien van het Workshop Keurmerk van Dununba. Je bent verzekerd van een professionele workshop waarbij passie voor het vak centraal staat. Je kiest zelf waar je de djembé workshop wilt organiseren; op jullie locatie, (bedrijf/kantoor of hotel oid) bij je thuis, of op een andere locatie naar keuze.

Iedereen kan een workshop djembé spelen volgen

Van jong tot oud en van bedrijven tot aan familiefeesten. Voor iedereen en iedere gelegenheid is een workshop djembé spelen een gegarandeerd succes! De workshop is een echte teambuilding djembe activiteit, aangezien het samen toewerken naar een swingend ritme centraal staat. Staat er binnenkort bij jou een evenement op de planning waar een workshop djembé perfect bij past? Laat het ons weten en wij komen vanaf onze vestigingslocatie Zwijndrecht, nabij Dordrecht, langs bij jou thuis of op een andere locatie voor het organiseren van een djembé workshop!

Door het Workshop Keurmerk ben jij verzekerd van een kwalitatief goede djembé workshop

Wij begrijpen dat je graag een professionele workshop wenst, ongeacht of deze bij jou thuis is of op een andere locatie, en hierbij alle ins en outs van de djembé wilt leren. Doordat wij het Workshop Keurmerk dragen, garanderen wij betrouwbaar te zijn én met passie voor het vak aan jou de workshop te verzorgen. Bovendien volg je bij ons een djembé workshop tegen een scherpe prijs. Kies voor kwaliteit en volg een djembe workshop via Dununba. Wij komen graag naar jou toe in bijvoorbeeld Zeeland voor een djembé workshop!

Vraag een offerte aan en ontvang een scherpe prijs voor de djembé workshop

Voordat je met een groep onze workshop djembé gaat volgen is het begrijpelijk dat je hier de prijs voor wilt weten. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan voor de djembé workshop. Wanneer, met hoeveel personen en waar wil je de workshop volgen? Laat het ons weten en wellicht geven wij jou binnenkort een djembé workshop voor een scherpe prijs bij jou thuis of op een andere locatie!

Vragen? Stel ze telefonisch

Wil je meer weten over de inhoud van één van onze workshops? Of ben je benieuwd naar de ervaringen van mensen die je zijn voorgegaan? Of heb je overige vragen, over bijvoorbeeld het organiseren van een djembé workshop bij jou thuis? Stel ze door te bellen naar +31 (0)78 625 94 09. Ook voor het maken van een reservering bel je naar dit telefoonnummer.

Praktische informatie voor de djembeworkshop:

– Aantal deelnemers: 5 – 200 personen
– Aanbevolen tijdsduur: 60-90 minuten
– Doelstelling: plezier, samenwerking, verbinding, teambuilding
– Geschikt voor organisaties, particulieren & scholen

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Hidden
  • :