Ontdek het kleurrijke ritme uit Afrika in onze djembe workshop!

Djembe workshop als teambuilder

Voor jong en oud!

Samen in het Ritme

Home » Workshops » Djembeworkshop

Djembe workshop

Het kleurrijke ritme uit Afrika 

Kom samen in het ritme in onze swingende djembe workshop! Heb je een teamuitje, familiefeest of project op school? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
In onze workshop zetten we met elkaar, vanuit het niets, een swingend muziekstuk neer. In de workshop ga je aan de slag op de Afrikaanse djembe. Deze prachtige trommel uit West-Afrika zet iedereen in vuur en vlam. Het leuke van dit instrument is, is dat eigenlijk iedereen er meteen iets op kan spelen. Je zult verbaasd staan van je eigen ritme. En van het ritme van anderen! 

Iedereen kan een workshop djembe spelen volgen

Wij verzorgen onze djembe workshop aan organisatiesscholen en particulieren. In de workshop gaan we met z’n allen aan de slag op de Afrikaanse djembe en doundouns (bastrommels die met stokken worden bespeeld). Iedereen krijgt tijdens de workshop een eigen djembe om op te spelen. We beginnen met een korte muzikale demonstratie en daarna leren jullie verschillende partijen spelen, die samen een opzwepend ritme vormen. Stap voor stap werken we gezamenlijk toe naar een swingend eindresultaat! We gebruiken veel humor in de workshop en het plezier met elkaar staat voorop. Door het samenwerken en het plezier met elkaar, is het een echte teambuilder / verbinder. 

Komen wij bij jou of jij naar ons?

Wij kunnen de workshop verzorgen op jouw locatie of op 1 van onze locaties. Heb je zelf nog geen locatie op het oog? Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikte locatie voor de workshop. Doordat wij al op veel locaties een workshop hebben gegeven, kunnen wij je hierin goed adviseren.
Wil je de djembe workshop combineren met een lekkere lunch of een heerlijk diner? Wij bieden op diverse prachtige locaties in Nederland swingende en smakelijke arrangementen aan. Start met een djembeworkshop en eindig met een heerlijk diner!

Vraag een offerte aan en ontvang een scherpe prijs voor de djembe workshop

Voordat je met een groep onze workshop djembé gaat volgen is het begrijpelijk dat je hier de prijs voor wilt weten. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan voor de workshop. Wanneer, met hoeveel personen en waar wil je de workshop volgen? Laat het ons weten en wellicht geven wij jou binnenkort een djembé workshop voor een scherpe prijs bij jou thuis of op een andere locatie!

Vragen? Stel ze telefonisch

Wil je meer weten over de inhoud van één van onze workshops? Of ben je benieuwd naar de ervaringen van mensen die je zijn voorgegaan? Of heb je overige vragen? Stel ze door te bellen naar +31 (0)78 625 94 09. Ook voor het maken van een reservering bel je naar dit telefoonnummer.

Praktische informatie voor de djembe workshop:

– Aantal deelnemers: 5 – 200 personen
– Aanbevolen tijdsduur: 60-90 minuten
– Doelstelling: plezier, samenwerking, verbinding, teambuilding
– Geschikt voor organisaties, particulieren & scholen

Links
Filmpje van onze djembe workshop
Zeeland voor een djembé workshop!
bedrijven 

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Hidden
  • :