Verbinding, ontspanning en heel veel plezier! Ontdek het in onze swingende percussieworkshops!

Voor jong en oud

Swingende arrangementen

Samen in het Ritme

Workshop percussie

Een workshop percussie volgen op jouw eigen locatie of in een externe workshopruimte de workshop volgen? Bij Dununba zijn beide opties mogelijk. Wij komen graag bij jou langs op bijvoorbeeld jouw bedrijfsuitje, bruiloft of familiedag. Maak je er liever een dagje weg van? In dat geval kies je voor één van onze workshopruimtes door heel Nederland en België en geniet je van een superleuke en swingende workshop!

Volg een workshop percussie bij jou op locatie of op een externe locatie

Je kiest bij ons uit een Braziliaanse, djembé of Body percussie workshop bij jou op locatie. Gaat jouw voorkeur uit naar een externe ruimte? Wij helpen jou graag met het zoeken van de geschikte ruimte of je kiest uit één van onze workshopruimtes met een bijpassend arrangement in de vorm van eten.

Kies uit verschillende locaties door heel Nederland en België

Gaat jouw voorkeur uit naar een percussie workshop op een externe locatie? Geen probleem! Wij bieden namelijk eigen workshopruimtes aan, gecombineerd met een smakelijk arrangement in één van de restaurants door heel Nederland en België. Enkele steden in Nederland waar je gebruik kunt maken van het arrangement zijn:

  • Utrecht
  • Tilburg
  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Breda
  • Amsterdam

Het arrangement bestaat uit een Percussieworkshop en een lunch, borrel, diner of high tea. Maak een reservering en geef het beschikbare arrangement door waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Vraag een offerte aan voor jouw percussie workshop

Zodra je een workshop volgt met een grote groep wil je uiteraard weten wat het gaat kosten. Vraag daarom een vrijblijvende offerte aan of maak jouw wensen telefonisch kenbaar en bel naar +31 (0)78 625 94 09.

 

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • :