Move your body and build the beat in onze Bodypercussieworkshop!

Djembe workshop als teambuilder

Voor jong en oud!

Samen in het Ritme

Home » Workshops » Body Percussieworkshop

Bodypercussieworkshop

Move your body and feel the beat!

Geen stokken, trommels of bellen. Voor de Bodypercussieworkshop heb je alleen je eigen lichaam nodig. Door te klappen, te stampen en te slaan, ontstaat in no time een lekkere beat!

Op zoek naar een originele teambuildingactiviteit, naar wat nieuwe energie op een lange (vergader)dag, of gewoon naar een ontzettend leuke activiteit voor een grote groep mensen? Kies dan voor de Bodypercussieworkshop! Deze workshop geeft plezier en nieuwe energie. Het is een workshop vol ritme en een vleugje humor.

Na de warming-up, bouw je met elkaar een swingend ritme op. Klap en stamp met ons mee. Het eindresultaat zal je verrassen!

Leuk om te weten: Op 15 september 2011 vestigden de leerlingen van het Northgo College, onder leiding van Niels en Joris van Dununba, een nieuw wereldrecord Bodypercussie. Dununba kan zich dus met recht de wereldrecordhouder Bodypercussie noemen!

Praktische informatie

– Aantal deelnemers: 10 – 2000 personen
– Aanbevolen tijdsduur: 30-60 minuten
– Doelstelling: samenwerking, verbinding & energietoevoer
– Geschikt voor organisaties, particulieren & scholen
– Weinig op- en afbouwtijd

Heb je nog vragen, of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt uiteraard ook hieronder een offerte aanvragen.

Lees hieronder één van de reacties die we hebben  mogen ontvangen naar aanleiding van deze workshop:

Silvia van Eijnatten, Ministerie van OC&W
De Bodypercussieworkshop van Dununba was een energieke start van onze dag, die in het teken van samenwerking stond. Onder begeleiding van de twee enthousiaste Dununba begeleiders klapten en stampten iedereen er op los met als resultaat een spetterend samenspel. De workshop is een echte aanrader!

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Hidden
  • :