Verbinding, ontspanning en heel veel plezier! Ontdek het in onze swingende percussie workshop!

Djembe workshop als teambuilder

Voor jong en oud!

Samen in het Ritme

Home » Workshops

Onze Percussie WorkshopS
Samen in het Ritme

In onze percussieworkshops gaan we met z’n allen aan de slag en werken we stap voor stap toe naar een swingende climax! We gebruiken veel humor in onze workshops en het plezier met elkaar staat voorop! Kijk hieronder voor de diverse mogelijkheden of vraag gelijk een offerte aan.

Dununba verzorgt percussieworkshops aan organisatiesscholen en particulieren. In onze workshops zetten we met elkaar, vanuit het niets, een swingend muziekstuk neer. We bespelen prachtige Afrikaanse- of Braziliaanse slaginstrumenten of maken muziek met ons eigen lichaam. Je zult verbaasd staan van je eigen ritme. En van het ritme van anderen!

Of je nu kiest voor de Djembeworkshop, de Braziliaanse Percussieworkshop, de Body Percussieworkshop of de Boomwhackerworkshop; samen met je nieuwe collega-muzikanten beleef je een unieke muzikale ervaring. Een ervaring die je tot in je vingertoppen voelt!

Wij kunnen de percussie workshop verzorgen op jouw locatie of op 1 van onze locaties. Heb je zelf nog geen locatie op het oog? Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikte locatie voor een percussie workshop. Doordat wij al op veel locaties een workshop hebben gegeven, kunnen wij je hierin goed adviseren.

Wil je de percussie workshop combineren met een lekkere lunch of een heerlijk diner? Wij bieden op diverse prachtige locaties in Nederland swingende en smakelijke arrangementen aan. Start met een djembeworkshop of Braziliaanse Percussieworkshop en eindig met een heerlijk diner!

Zie hieronder een referentie van 1 van onze klanten. Wil je meer referenties lezen? Kijk dan hier

“Wederom een fantastische ervaring gehad met de workshop van Dununba! Niels is een bijzonder enthousiasmerende en getalenteerde drummer die er in slaagt om binnen anderhalf uur een twintigtal mensen samen een swingend muziekstuk te laten uitvoeren. De humor, de passie, het swingt aan alle kanten. Ik hoop Dununba binnenkort nog eens te mogen inhuren voor de Braziliaanse workshop. Veel dank. Het was weer grandioos!” Hartelijke groet, Huub Flipsen, Donatus Verzekeringen, 24-04-2018.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Hidden
  • :