Kom genieten van onze swingende djembe workshop in Tilburg met dit heerlijke percussie arrangement!

Djembe workshop als teambuilder

Voor jong en oud!

Samen in het Ritme

Home » Arrangementen » La Cabana Tilburg

Percussie workshop arrangement in Tilburg

Wil jij een uitje met internationale allure? Dan zijn onze Percussie workshop arrangementen bij La Cabana in Tilburg echt iets voor jou. Je geniet van de heerlijkste hapjes uit Spanje en swingende klanken uit West-Afrika.
La Cabana is een sfeervol restaurant aan de rand van het centrum van Tilburg. Je auto parkeer je gratis in de straat. Wij zeggen: Op naar Tilburg!

Arrangement “Swingende tapas-lunch”
Kun je ook nooit kiezen uit al het lekkers van de kaart als je gaat lunchen? Bij La Cabana hoeft dat niet. Je geniet van diverse lekkere hapjes. Voor of na de lunch ga je samen aan de slag op de djembe. De docent leert jullie stap voor stap een Afrikaans ritme spelen. Een swingend eindresultaat is gegarandeerd!

Prijs 10 t/m 17 personen: 58,00 euro per persoon
Prijs 18 t/m 20 personen: 49,00 euro per persoon
Prijs vanaf 21 personen:   44,00 euro per persoon

Arrangement is inclusief: djembe workshop of Braziliaanse Percussie workshop in Tilburg (1 uur), huur van de ruimte voor de workshop, tapaslunch (exclusief drankjes). Genoemde prijzen zijn inclusief btw. (Voor bedrijven en overheid e.d. zijn de prijzen exclusief btw).

Arrangement “Tapas & Trommelen”
Geniet van een heerlijk tapasdiner dat bestaat uit drie rondes, waarin diverse tapas worden geserveerd. Voor ieder wat wils! Dit smakelijke etentje combineer je natuurlijk met een swingende percussieworkshop. Plezier verzekerd!

Prijs 10 t/m 15 personen: 68,50 euro per persoon
Prijs 16 t/m 20 personen: 59,50 euro per persoon
Prijs vanaf 21 personen:   54,50 euro per persoon

Wil je je diner afsluiten met een lekker toetje? Dit kan voor een meerprijs van 7,50 euro per persoon.
Arrangement is inclusief: Percussie workshop (1 uur), huur van de ruimte voor de percussie workshop, 3 rondes tapas-mix (exclusief drankjes). Genoemde prijzen zijn inclusief btw.  (Voor bedrijven en overheid e.d. zijn de prijzen exclusief btw).

Arrangement “Tapas-buffet met percussie” (Vanaf 25 personen)
Kun je niet goed stil blijven zitten? Dan is dit arrangement geknipt voor jou. Eerst lekker swingen tijdens onze djembeworkshop of Braziliaanse Percussieworkshop en vervolgens loop je af en aan naar het tapasbuffet dat voor je klaar staat.

Prijs vanaf 25 personen:   53,50 euro per persoon

Arrangement is inclusief: Een swingende Percussieworkshop (1 uur), huur van de ruimte voor de workshop, uitgebreid tapasbuffet (exclusief drankjes). Genoemde prijzen zijn inclusief btw.  (Voor bedrijven en overheid e.d. zijn de prijzen exclusief btw).

Wil je meer informatie over onze djembe workshop in Tilburg of wil je 1 van de bovenstaande arrangementen boeken? Neem dan contact met ons op. Wij beloven je een swingend en smakelijk uitje!

Referenties over de bovenstaande arrangementen:

Monique Dominicus, Wever Thuis Reeshof
Beste Dununba, nogmaals hartstikke bedankt voor de gezellige djembeworkshop! We hebben het erg naar onze zin gehad; veel gelachen met z’n allen. En het was weer eens een andere vorm om samen bezig te zijn, in een heel ontspannen en ongedwongen sfeer. Alle collega’s hebben genoten! Uiteraard ook de combi met de tapaslunch en het borreluurtje daarna, maakte ons teamuitje geheel geslaagd! Ook complimenten naar Niels toe, hij paste gewoon in de groep, erg gezellig om hem als begeleider te hebben.
Er werd zelfs gezegd:”al duurde t nog een half uur/uurtje langer, dan nog verveelde t niet!” Groetjes van ons allemaal.

Erica Verschuren, Bakker Bart Best
Met ons winkelteam hebben we een ontzettend leuke middag gehad. Eerst een prima lunch in het gezellige en verrassend grote tapasrestaurant La Cabana en daarna de djembé workshop. Dat was echt lachen en de professionele deskundigheid van de Dununba docent hield onze giechelende meiden goed in bedwang op een leuke manier. We hebben er van genoten en waren trots op het eindresultaat. We konden inderdaad een leuk stukje trommelen. Een aanrader! Groetjes, Erica Verschuren.