Heerlijk drummen en genieten op het strand met onze djembeworkshop in Den Haag!

Djembe workshop als teambuilder

Voor jong en oud!

Samen in het Ritme

Home » Arrangementen » Strandpaviljoen De Kwartel Den Haag

Djembeworkshop in Den Haag bij Strandpaviljoen De Kwartel

Op één van de mooiste plekjes van het Zuiderstrand van Den Haag, vind je Strandpaviljoen De Kwartel. De auto parkeer je gratis, waarna je na een kleine wandeling door de duinen deze prachtige locatie bereikt. Je geniet hier van lekker eten en drinken en natuurlijk van een prachtig uitzicht. Met een bezoek aan Strandpaviljoen De Kwartel ben je niet alleen goed bezig voor jezelf, maar ook voor je omgeving. Deze sfeervolle strandtent heeft een duurzaam karakter en werkt zoveel mogelijk met biologische producten.
Combineer lekker eten en drinken met een djembeworkshop in Den Haag bij Strandpaviljoen De Kwartel en je hebt een swingend uitje met vrienden, familie of collega’s te pakken. Wanneer kom jij proeven, genieten en uitwaaien?

Arrangement “Swingen in de Tropen” (Vanaf 21 personen)
Met dit arrangement kom je in tropische sferen, zelfs als de regen met bakken uit de hemel valt. Je begint met een swingende djembeworkshop, die je even doet geloven dat je in Afrika bent. Na alle opzwepende ritmes heb je zeker trek gekregen. Gelukkig staat de BBQ al aan. Geniet na je muzikale avontuur van een heerlijke ‘braai’ met vlees, vis, salades, friet en brood.

Prijs 21 t/m 30 personen:               68,50 euro per persoon
Prijs bij meer dan 30 personen:    Prijs op aanvraag

Arrangement is inclusief: djembeworkshop (1-1,5 uur), huur van de locatie voor de workshop en een uitgebreide barbecue (exclusief drankjes). U mag bij dit arrangement tevens gebruik maken van een eigen grote houten chalet (Het Kwartelhuisje) die naast het strandpaviljoen staat.

Arrangement “Smullen aan het strand”
Laat je verrassen door onze swingende djembeworkshop en geniet vervolgens van een heerlijk luxe 3-gangenmenu. Je hebt keuze uit diverse voor-, hoofd, en nagerechten. Voor ieder wat wils!

Prijs 10 t/m 15 personen:             97,00 euro per persoon
Prijs 16 t/m 20 personen:             80,50 euro per persoon
Prijs 21 t/m 30 personen:             74,50 euro per persoon
Prijs bij meer dan 30 personen:  Prijs op aanvraag

Arrangement is inclusief: djembeworkshop (1-1,5 uur), huur van de locatie voor de workshop en een luxe 3-gangen keuzemenu (exclusief drankjes). U mag bij dit arrangement tevens gebruik maken van een eigen grote houten chalet die naast het strandpaviljoen staat.

Arrangement “Lunch@thebeach”
Bij dit arrangement geniet je van een heerlijke lunch bestaand uit een luxe belegde broodjes.  Vol energie kun je vervolgens deelnemen aan onze djembeworkshop. Stap voor stap leer je met elkaar een Afrikaans ritme spelen. Een leuke tijd en een swingend eindresultaat zijn gegarandeerd!

Prijs 10 t/m 15 personen:       81,00 euro per persoon
Prijs 16 t/m 20 personen:       64,50 euro per persoon
Prijs 21 t/m 30 personen:       58,50 euro per persoon
Bij meer dan 30 personen:     Prijs op aanvraag

Arrangement is inclusief: djembeworkshop (1-1,5 uur), huur van de locatie voor de workshop en een heerlijke lunch (exclusief drankjes). 
U mag bij dit arrangement tevens gebruik maken van een eigen grote houten chalet die naast het strandpaviljoen staat.

Wil je meer informatie over de djembeworkshop in Den Haag of wil je 1 van de bovenstaande arrangementen boeken? Neem dan contact met ons op per e-mail: info@dununba.nl, of telefoon: 078-6259409. Wij beloven je een swingend en smakelijk uitje!