Ga aan de slag op onze Afrikaanse- of Braziliaanse trommels in onze muziekworkshop!

Djembe workshop als teambuilder

Voor jong en oud!

Samen in het Ritme

Home » Muziekworkshop

Muziekworkshop

Er zijn diverse arrangementen mogelijk wanneer je een muziekworkshop boekt bij Dununba. Regel jij het leukste uitje voor je collega’s, familie of vrienden? Wij geven namelijk onze workshops namelijk door heel Nederland. Je volgt ze eenvoudig op een van onze locaties of een locatie van jouw keuze. Heb je nog geen locatie, dan helpen we je graag bij het zoeken. Leer jij binnenkort het kleurrijke ritme uit Afrika in onze djembeworkshop of de klanken van Rio in de Braziliaanse Percussieworkshop?

Ga samen aan de slag tijdens een leerzame muziekworkshop

Op welke workshop is jouw keuze gevallen? Humor en plezier staan tijdens de workshop voorop. Kom samen in het ritme tijdens een van onze percussie workshops, zoals:

Wij verzorgen de muziekworkshop aan organisaties, scholen en particulieren. Het maakt niet uit hoe groot de groep is, samen zetten we een swingend muziekstuk neer. Je zult verbaasd staan van je eigen ritme. Combineer de workshop met een heerlijke lunch of diner.

Plan jouw persoonlijke muziekworkshop

Ben je op zoek naar een muziekworkshop op maat? Wij gaan graag samen in gesprek over jouw wensen en onze mogelijkheden. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers, de tijdsduur en de locatie waar we de workshop geven. Neem contact op via 078 625 94 09 om meer te leren over de muziekworkshop of vul hieronder het offerteformulier in.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Hidden
  • :