drumles in zwijndrecht bij Drumschool fleurke

Djembe workshop als teambuilder

Voor jong en oud!

Samen in het Ritme

Home » Drumles in Zwijndrecht

PRIVÉ drumles bij Dununba: “Drumschool Fleurke”

 

Drumles in Zwijndrecht (Update: tijdelijk zijn er tot nader order geen lessen).

Wij verzorgen privé drumlessen aan kinderen (vanaf 8 jaar) en volwassenen. De lessen worden verzorgd door Niels Fleurke, de eigenaar van Dununba.
Hij geeft de lessen in zijn muziekruimte aan huis in Zwijndrecht. Er staan 2 complete professionele drumstellen in deze ruimte, dus je speelt altijd op je eigen drumstel. We zitten meer dan 1,5 meter van elkaar af en er is goede ventilatie. De lessen zijn dus volledig corona proof.

Niels kwam op zijn 18e in aanraking met de djembé en was direct verkocht. Hij startte met het volgen van wekelijkse djembélessen. In de jaren die volgden verdiepte hij zich naast Afrikaanse percussie, ook in drums en Latin percussie. Dit laatste heeft hij twee jaar gestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium. Daarna is Niels actief geweest als drummer in diverse bands en was hij drumleraar bij Drumschool Cleuver in Scheveningen. Momenteel is Niels actief als worshipdrummer bij de Evangelische Gemeente I Am in Hendrik Ido Ambacht.

De lessen zijn voor kinderen (vanaf 8 jaar) en volwassenen, van beginnend tot gevorderd. Je kunt een les van 30 minuten volgen of van 60 minuten. En dat kan elke week of om de week. De prijs voor elke week een half uur (Of 1 keer 1 uur per 2 weken) drumles is 78,33 euro per maand. De prijs voor een uur per week drumles is 156,66 euro per maand. (Gebaseerd op 47 lesweken per jaar).

In de drumles leer je hoe alles werkt op een drumstel, je leert diverse slagtechnieken en je leert de belangrijkste ritmes zoals pop, rock, shuffle, latin etc..
Je leert gauw meespelen met je lievelingsnummers en ook het spelen van worshipnummers is mogelijk.

Wil je graag een keer een proefles komen doen of wil je meer informatie? Stuur dan even een mail (info@dununba.nl) of bel 078-6259409 / 06-13067270.
Een proefles van 30 minuten kost 20 euro en een proefles van 1 uur kost 50 euro. Graag tot ziens bij Drumschool Fleurke!

Bezoekadres:

Drumschool Fleurke
Oosterschelde 3a
3332 VC  Zwijndrecht