prive drumles in zwijndrecht

Djembe workshop als teambuilder

Al onze workshops zijn Corona proof!

Samen trommelen op 1,5 meter!

Home » Drumles in Zwijndrecht

Nieuw: Nu ook PRIVÉ drumles, djembeles en cajonles bij Dununba!

 

Drumles in Zwijndrecht

Sinds een paar maanden verzorgen wij nu ook privé drumles, djembeles en cajonles. De lessen worden verzorgd door Niels Fleurke, de eigenaar van Dununba.
Hij geeft de lessen in zijn muziekruimte aan huis in Zwijndrecht. Er staan 2 complete drumstellen in deze ruimte, dus je speelt altijd op je eigen drumstel. Uiteraard zitten we meer dan 1,5 meter van elkaar af. De lessen zijn volledig corona proof.

Niels kwam op zijn 18e in aanraking met de djembé en was direct verkocht. Hij startte met het volgen van wekelijkse djembélessen. In de jaren die volgden verdiepte hij zich naast Afrikaanse percussie, ook in Latin percussie. Dit laatste heeft hij twee jaar gestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium. Daarna is Niels actief geweest als drummer in diverse bands en was hij drumleraar bij Drumschool Cleuver in Scheveningen. Momenteel is Niels actief als worshipdrummer bij de Evangelische Gemeente I Am in Hendrik Ido Ambacht.

Niels heeft workshops en lessen gevolgd bij Afrikaanse grootmeesters, zoals Adama Drame, Mansa Camio en Sega Sidibe. Daarnaast heeft hij heeft diverse reizen naar Guinee gemaakt om de traditionele Afrikaanse percussiemuziek te bestuderen. Niels is gespecialiseerd in de traditionele percussiemuziek uit G’beredu en Hamanah. De kennis die hij heeft opgedaan tijdens zijn reizen, heeft hij gebruikt om samen met zijn leraar Mansa Camio het djembélesboek Ritmes uit Baro (2011) te schrijven.

De lessen zijn voor kinderen en volwassenen, van beginnend tot gevorderd. Je kunt een les van 30 minuten volgen of van 1 uur. En dat kan elke week of om de week, of af en toe. De prijs voor een les van 30 minuten is 15 euro. En de prijs voor een les van 1 uur is 30 euro.

In de djembeles leer je spelen op de Afrikaanse djembe. Je leert de speeltechniek en diverse swingende Afrikaanse traditionele ritmes.
In de drumles leer je hoe alles werkt op een drumstel, je leert diverse slagtechnieken en je leert de belangrijkste ritmes zoals pop, rock, shuffle, latin etc..
Je leert gauw meespelen met je lievelingsnummers en ook het spelen van worshipnummers is mogelijk.

Wil je graag een keer een proefles komen doen of wil je meer informatie? Stuur dan even een mail (info@dununba.nl) of bel 078-6259409 / 06-13067270. Graag tot ziens!