Heerlijk trommelen en eten met onze djembeworkshop in Rotterdam arrangementen!

Djembe workshop als teambuilder

Voor jong en oud!

Samen in het Ritme

Home » Arrangementen » Arrangementen Centrum Rotterdam

Arrangementen “djembe workshop in Rotterdam”

Of je nu wilt shoppen, stappen of een rondvaart wilt maken. In Rotterdam kan het allemaal! Maar in deze bruisende stad is nog veel meer mogelijk. Wat denk je van een swingende percussie workshop in onze workshopruimte in het centrum van Rotterdam, met aansluitend een smakelijk diner in één van de nabijgelegen restaurants die wij speciaal voor jou selecteerden? Geen woorden maar daden: gewoon boeken dit swingende en smakelijke uitje!

Het is ook mogelijk om de djembe workshop in Rotterdam te boeken zonder arrangement. Wij beschikken over een mooie workshopzaal in het centrum van Rotterdam. Zie hier voor al onze percussie workshops.

Arrangement “Van Afrika tot Argentinië”
Natuurlijk is er niets mis met onze Hollandse koeien, maar eerlijk is eerlijk; hun Argentijnse soortgenoten zijn toch wel top of the bill als het gaat om smaak en malsheid. Bij Gauchos maak je kennis met de smaak van dit heerlijke Argentijnse rundvlees, dat wordt bereid op de grill. Wanneer je kiest voor dit arrangement, geniet je eerst van onze swingende djembeworkshop in onze workshopruimte in het centrum van Rotterdam. Na dit swingende avontuur, vind je in dezelfde straat Gauchos. Hier schuif je aan voor een 3-gangenmenu, bestaand uit soep van het seizoen, Argentijnse steak en een lekker dessert.

Prijs 10 t/m 15 personen: 82,00 euro per persoon
Prijs 16 t/m 20 personen: 66,50 euro per persoon
Prijs vanaf 21 personen:   58,50 euro per persoon

Arrangement is inclusief: djembe workshop (1-1,5 uur), huur van de ruimte voor de workshop en een heerlijk 3-gangen Classicmenu (exclusief drankjes). Genoemde prijzen zijn inclusief reiskosten van de docent en btw.

Arrangement “Beregoede Percussie”
Wie kent het niet? Restaurant De Beren! Altijd heerlijk eten en ruime keus! Dit prachtige restaurant in de Markthal heeft ook nog eens een fantastisch uitzicht!
Geniet hier van een 3-gangen keuze diner. (keuze uit 4 voorgerechten, 5 hoofdgerechten en 3 nagerechten. En natuurlijk ook vegetarische opties).

Prijs 10 t/m 15 personen: 85,00 euro per persoon
Prijs 16 t/m 20 personen: 69,50 euro per persoon
Prijs vanaf 21 personen:   61,50 euro per persoon

Arrangement is inclusief: Percussie workshop (1-1,5 uur), huur van de ruimte voor de workshop en een 3-gangen keuze diner. (exclusief drankjes). Genoemde prijzen zijn inclusief reiskosten van de docent en btw.

Wil je meer informatie over onze djembe workshop in Rotterdam of wil je 1 van de bovenstaande percussie arrangementen boeken? Neem dan contact met ons op per e-mail: info@dununba.nl, of telefoon: 078-8424677. Wij beloven je een swingend en smakelijk uitje!

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Hidden
  • :