Swing mee met onze Percussieworkshop in Dordrecht!

Djembe workshop als teambuilder

Voor jong en oud!

Samen in het Ritme

Home » Arrangementen » Dordts Genoegen Dordrecht

Percussie workshop Arrangement in Dordrecht

Of je nu wilt shoppen, stappen of een rondvaart wilt maken; Dordrecht is the place to be! Maar in deze prachtige oude stad is nog veel meer mogelijk. Wat denk je van een swingende percussie workshop in onze workshopruimte in het centrum van Dordrecht, met aansluitend een smakelijk diner in Restaurant Dordts Genoegen? Geen woorden maar daden: dus gewoon boeken dit swingende en smakelijke uitje…:-)…!

Het is ook mogelijk om de percussie workshop in Dordrecht te boeken zonder diner of lunch. Wij beschikken over een mooie workshopzaal in het centrum van Dordrecht waar wij jullie workshop kunnen verzorgen. Zie hier voor al onze workshops.

Arrangement “Drum maar door in Dordt”
Wanneer je kiest voor dit arrangement, geniet je eerst van onze swingende djembe workshop of Braziliaanse Percussieworkshop in onze workshopruimte in het centrum van Dordrecht. Na dit swingende avontuur, vind je op 1 minuut lopen Restaurant Dordts Genoegen. Hier schuif je aan voor een lekkere lunch of een heerlijk 3-gangen keuzemenu.

Prijs 10 t/m 15 personen: 84,50 euro per persoon
Prijs 16 t/m 25 personen: 72,00 euro per persoon
Prijs vanaf 26 personen:   67,00 euro per persoon

Het arrangement is inclusief: djembeworkshop of Braziliaanse Percussieworkshop (1 uur), huur van de ruimte voor de workshop en een heerlijk 3-gangen menu (exclusief drankjes). De genoemde prijzen zijn inclusief reiskosten van de docent en btw.

Arrangement “Hoe dichter bij Dordt, hoe swingender het wordt”
Liever in de ochtend of begin van de middag de percussie workshop in Dordrecht doen? Dat kan uiteraard ook. Combineer de workshop dan met een lekkere lunch.

Prijs 10 t/m 15 personen: 70,50 euro per persoon
Prijs 16 t/m 25 personen: 58,00 euro per persoon
Prijs vanaf 26 personen:  53,00 euro per persoon

Arrangement is inclusief: djembe workshop of Braziliaanse Percussieworkshop (1 uur), huur van de ruimte voor de workshop en een heerlijke uitgebreide lunch (Koffie of thee, glas boerenmelk, Italiaanse tomatensoep met pesto en crème fraiche, Brioche broodje met black Anguskroketje en mosterd, Meergranen broodje met tonijnsalade, kappertjes, bosui en tuinkers, Warm Beemsterkaasbroodje). De genoemde prijzen zijn inclusief reiskosten van de docent en btw.

Wil je meer informatie over onze Percussieworkshop in Dordrecht of wil je 1 van de bovenstaande percussie-arrangementen boeken? Neem dan contact met ons op of bel gelijk: 078-8424677. Wij beloven je een superswingend en smakelijk uitje!

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Hidden
  • :