Swingen en heerlijk eten met onze djembe workshop in Arnhem bij De Hoeve!

Djembe workshop als teambuilder

Voor jong en oud!

Samen in het Ritme

Home » Arrangementen » Herberg De Hoeve Arnhem

Herberg De Hoeve Arnhem

Herberg De Hoeve is een sfeervolle locatie, waar je perfect kunt genieten van lekker eten en een swingende percussieworkshop. Je vindt deze eeuwenoude boerderij op een steenworp afstand van Arnhem, in het kleine dorpje Huissen. De Hoeve beschikt over een aantal prachtige zalen en heeft zelfs een mooie binnenplaats. Kortom genieten in de knusse stijl van vroeger, met alle comfort van nu.

Uiteraard is het ook mogelijk om de djembe workshop in Arnhem te verzorgen op uw locatie. Zie hier voor al onze workshops.

Arrangement “Swingen in de Herberg” (buffet of shared dining)
Een beetje herrie in de herberg, daar kan deze oude hoeve best tegen. Dit arrangement bestaat uit een swingende percussieworkshop en een heerlijk diner. Nu alleen nog even beslissen of je gaat voor het uitgebreide warme en koude buffet, of toch voor shared dining.

Prijs bij 10 – 15 personen: 73,50 euro per persoon
Prijs bij 16 – 25 personen: 65,00 euro per persoon
Prijs vanaf 26 personen:   54,50 euro per persoon

Arrangement is inclusief: djembeworkshop of Braziliaanse Percussieworkshop (1 uur), huur van de ruimte voor de workshop en een koud en warm buffet of shared dining. (exclusief drankjes). Genoemde prijzen zijn inclusief reiskosten van de workshopdocent en btw.

Arrangement “Broodjes en Percussie”
In dit arrangement krijg je een heerlijke lunch, met onder andere soep, diverse broodjes, divers beleg, een kroketje en kannen met melk, Jus d’orange,  thee en koffie. Voor of na de lunch ga je dan met z’n allen aan de slag in onze swingende Percussieworkshop!

Prijs bij 10 – 15 personen: 66,00 euro per persoon
Prijs bij 16 – 25 personen: 57,50 euro per persoon
Prijs vanaf 26 personen:   47,00 euro per persoon

Arrangement is inclusief: djembeworkshop of Braziliaanse Percussieworkshop (1 uur), huur van de ruimte voor de workshop, heerlijke lunch inclusief melk, jus d’orange, koffie en thee. Genoemde prijzen zijn inclusief reiskosten van de workshopdocent en btw.

Wil je meer informatie over onze djembe workshop in Arnhem of wil je 1 van de bovenstaande arrangementen boeken? Neem dan contact met ons op per e-mail: info@dununba.nl, of telefoon: 078 6259409. Wij beloven je een swingend en smakelijk uitje.