Samen trommelen en heerlijk eten in Haarlem

Voor jong en oud

Swingende arrangementen

Samen in het Ritme

Het Meterhuis Haarlem

Op een oud industrieterrein in Haarlem vind je Het Meterhuis. Deze voormalige fabriek is omgebouwd tot een ideale locatie voor een gezellige avond met vrienden, familie of collega’s. Wij stelden er een mooi arrangement voor je samen.

Arrangement “Muziekfabriek”
Het Meterhuis is een bijzondere locatie met een lange historie. Jij kunt op deze mooie plek genieten van een swingende percussieworkshop in combinatie met een heerlijk tapasdiner. Je begint met een kop huisgemaakte soep en vervolgens kun je proeven van diverse warme en koude tapasgerechten (vlees, vis en vegetarisch). Tegen een kleine meerprijs kun je je diner afsluiten met een ijstaartbuffet, met vers fruit.

Prijs 10 t/m 15 personen: 61,00 euro per persoon.
Prijs 16 t/m 20 personen: 53,50 euro per persoon.
Prijs vanaf 21 personen:   49,00 euro per persoon.
Meerprijs dessert (ijstaartbuffet + vers fruit): 7 euro per persoon.

Arrangement is inclusief: Percussieworkshop (1-1,5 uur), huur van de ruimte voor de workshop, soep en tapasgerechten (exclusief drankjes). Genoemde prijzen zijn inclusief reiskosten van de docent en btw.

Wil je meer informatie over onze arrangementen of wil je een arrangement boeken? Neem dan contact met ons op per e-mail: info@dununba.nl, of telefoon: 078-6259409. Wij beloven je een swingend en smakelijk uitje!