Beleef jouw swingende Percussieworkshop in Breda!

Djembe workshop als teambuilder

Voor jong en oud!

Samen in het Ritme

Home » Arrangementen » Oncle Jean Breda

Percussie workshop in Breda bij Oncle Jean

Ons suikeroompje in Breda is natuurlijk Oncle Jean. Een gezellige brasserie met prachtige zalen, die zich perfect lenen voor een percussieworkshop in combinatie met een heerlijk diner of lekkere lunch. Toe aan iets sterkers? Ook voor een drankje met smakelijke borrelhapjes kun je hier terecht. Mogen we je binnenkort begroeten bij Oncle Jean?

Natuurlijk is het ook mogelijk om 1 van onze Percussieworkshops te verzorgen op uw eigen locatie. Zie hier voor al onze workshops.

Arrangement “Aan tafel bij ome Jan”
Familiefeest, teamuitje of vrijgezellenfeest? Met dit arrangement regel je in één keer een superuitje. Geniet van een swingende percussie workshop met aansluitend een heerlijk 3-gangen diner. Hmm…:-)

Prijs bij 10 – 14 personen: 81,50 euro per persoon
Prijs bij 15 – 20 personen: 64,50 euro per persoon
Prijs vanaf 21 personen:   56,50 euro per persoon

Arrangement is inclusief: Percussieworkshop in Breda (1-1,5 uur), huur van de ruimte voor de workshop, 3-gangen keuzediner (exclusief drankjes). Genoemde prijzen zijn inclusief reiskosten en btw.

Arrangement “Muzikale middag”
Brood daar zit wat in, dat weet ook ome Jan. Daarom zet hij bij dit arrangement de lekkerste broodjes voor je klaar, samen met divers beleg en fruit. Uiteraard mag ook een kroketje niet ontbreken. Na dit heerlijke lunchbuffet verbrand je de calorieën weer met onze swingende percussieworkshop. Maak kennis met de djembe in onze Afrikaanse Percussie workshop of geniet van instrumenten uit Brazilië tijdens de Samba percussieworkshop. De keuze is aan jou.

Prijs bij 10 – 14 personen: 66,50 euro per persoon
Prijs bij 15 – 20 personen: 50,50 euro per persoon
Prijs vanaf 21 personen:   42,50 euro per persoon

Arrangement is inclusief: Percussieworkshop in Breda (1-1,5 uur), huur van de ruimte voor de workshop, luxe lunchbuffet. Genoemde prijzen zijn inclusief reiskosten en btw.

Wil je meer informatie over onze Percussie workshop in Breda of wil je 1 van de bovenstaande arrangementen boeken? Neem dan contact met ons op per e-mail: info@dununba.nl, of telefoon: 078-6259409. Wij beloven je een swingend en smakelijk uitje!

Lees hieronder de ervaring van anderen die je voorgingen:

Ria van Gils, Ruitersbos, 19 mei 2016
Hallo Niels. Ik wil je hartelijk bedanken voor de fantastische workshop die je samen met je collega aan ons gegeven hebt. Het sfeertje wat jullie brengen is heel erg uitnodigend om mee te spelen. Jullie weten iedereen zover te krijgen dat ze allemaal meedoen. Iedereen is vol lof over ons teamuitje dat we afgesloten hebben met een heerlijk etentje bij Ome Jan in Breda. Namens ons allemaal Hartstikke bedankt! Groetjes Ria van Gils.

Lia Tilmans, campingvriendengroep, 23 januari 2016
Hallo Niels, Ik wil je namens alle campinggasten hartelijk bedanken voor de geweldige workshop die je ons hebt gegeven! De reacties die ik gisteren van iedereen kreeg waren erg lovend. Dat breng ik aan jou door want jij bent degene die ons een leuke middag hebt bezorgd. Het was ook zo komisch om te zien wat de Afrikaanse kleding doet. En met de muziek erbij was het een vrolijk samenzijn. Het eten was lekker en voldoende. Ik hoop dat jij net als wij een leuke middag hebt gehad. Nogmaals hartelijk dank! Groetjes, Lia.

Jeanette Vissers, Familiedag, 13 april 2013
Wij hebben een heerlijke familiedag gehad. De lunch bij Oncle Jean was zeer uitgebreid. Ook aan de vegetariërs was gedacht. Geweldig geregeld! Niemand is te kort gekomen. Daarna de workshop Percussie spelen. Ook een enorm leuke ervaring. Lang niet zo makkelijk als je in eerste instantie denkt. Maar gelukkig hadden we een goede en geduldige leraar, die ons van allerlei ritmes heeft laten spelen. Het was ook erg leuk te horen hoe enthousiast Hans over percussie spelen kan vertellen. Het is ons duidelijk geworden dat wat wij “getrommeld” hebben, niets voorstelt met het werkelijke Percussie spelen!