Verbinding, veel plezier en lekker eten! Ontdek het met onze djembeworkshop in Amsterdam!

Djembe workshop als teambuilder

Voor jong en oud!

Samen in het Ritme

Home » Arrangementen » Q-Factory Amsterdam

Djembeworkshop in Amsterdam in de Q-Factory

In Amsterdam-Oost, vlakbij het Oosterpark, ligt het grootste muziekmakerscentrum van Europa: De Q-Factory. Zodra je hier binnenstapt, voel en hoor je muziek. Alles ademt hier muziek. Ben je toe aan wat swingende herrie in onze hoofdstad? De mooie workshopzalen van de Q-Factory lenen zich uitstekend voor een djembeworkshop of Braziliaanse Percussieworkshop met vrienden, familie of collega’s. Na de afloop van de workshop ga je naar het Q-Cafe-Restaurant voor een heerlijk dinerbuffet.

Arrangement “Mooie herrie in de Q-Factory”
Leer met elkaar een swingend ritme spelen tijdens onze Afrikaanse djembeworkshop of Braziliaanse Percussieworkshop. De workshop vindt plaats in één van de workshopruimtes van de Q-Factory. Na de workshop is het tijd voor de inwendige mens. Kies uit 1 van de heerlijke buffetten; Je kunt kiezen uit het Lasagne buffet, het rijsttafel buffet en het pasta buffet. (Meerprijs voor pasta buffet is 1,50 euro p.p. en meerprijs voor rijsttafel buffet is 2,50 euro p.p.).

Prijs 10 t/m 15 personen: 77,00 euro per persoon
Prijs 16 t/m 20 personen: 65,00 euro per persoon
Prijs vanaf 21 personen:   60,00 euro per persoon

Het arrangement is inclusief: Afrikaanse djembeworkshop (1-1,5 uur), huur van de ruimte voor de workshop en een dinerbuffet. (Exclusief drankjes). De genoemde prijzen zijn inclusief de reiskosten van de docent en exclusief btw. (Meerprijs Braziliaanse Percussieworkshop is 2,50 euro p.p.). 

Wil je meer informatie over de djembeworkshop in Amsterdam of wil je het bovenstaande percussie arrangement boeken? Neem dan contact met ons op. Wij beloven je een superswingend, onvergetelijk en smakelijk uitje!

Zie hier een referentie van 1 van onze klanten over dit arrangement:“So much fun and a great activity to do with our team. Thank you so much for having us and teaching us the drumming! Will spread the good word about Dununba. Thanks Niels! Kind regards, Charlotte, Booking.com.