Verbinding, ontspanning en heel veel plezier! Ontdek het in onze swingende workshop percussie in Amersfoort!

Djembe workshop als teambuilder

Voor jong en oud!

Samen in het Ritme

Home » Arrangementen » Zandfoort aan de Eem, Amersfoort

workshop percussie in Amersfoort bij Zandfoort aan de Eem

Of je nu wilt winkelen of een stadswandeling wilt maken. In Amersfoort kan het allemaal! Maar in deze mooie stad is nog veel meer mogelijk. Wat denk je van een swingende workshop percussie bij Zandfoort aan de Eem in Amersfoort, met aansluitend een lekkere BBQ of Wereldbuffet? Het is echt genieten bij deze prachtige locatie met zelfs een heerlijk stadsstrand! Kijk hieronder voor onze arrangementen en maak je uitje of feest tot een smakelijk en swingend succes!

Het is ook mogelijk om de workshop percussie in Amersfoort te verzorgen op uw locatie. Zie hier voor al onze workshops.

Arrangement “Aanpoten in Amersfoort”
Met z’n allen ga je aan de slag op de djembe in onze Afrikaanse djembeworkshop of op prachtige Braziliaanse trommels in de Braziliaanse Percussieworkshop. Stap voor stap werken we toe naar een swingende climax! Van trommelen krijg je honger, dus na de workshop gaan jullie genieten van een heerlijk Wereldbuffet.
Voor het Wereldbuffet heb je de keuze uit Italiaans, Spaans, Oriëntaals, Las Vegas, Zuid-Amerikaans en Bourgondisch.

Prijs 15 t/m 20 personen: 80,00 euro per persoon
Prijs 21 t/m 30 personen: 75,00 euro per persoon
Bij meer dan 30 personen: prijs op aanvraag

Arrangement is inclusief: Percussieworkshop (1-1,5 uur), huur van de ruimte voor de workshop en een Wereldbuffet naar keuze. Genoemde prijzen zijn exclusief drankjes en inclusief reiskosten van de docent en inclusief btw.

Arrangement “Trommelen en Barbeknoeien”
Heerlijk met z’n allen trommelen op onze mooie Afrikaanse- of Braziliaanse trommels. Door de intensieve samenwerking en het plezier met elkaar, is het een echte teambuilder! En daarna: lekker Barbecuen! Zandfoort aan de Eem doet de voorbereidingen en ruimen op, de leukste taak is voor jullie; Al het bakken en braden van de lekkernijen mag je zelf doen, gezellig met een drankje in je hand (zeewier)burgers flippen! Er staat een (gedeelde) saladebar klaar waar je zelf een lekkere salade in elkaar kan draaien met onder andere fris rauwkostgarnituur. Tevens vindt je hier de friet en vers Turks brood om een superburger te bouwen. De barbecues komen standaard met een lekker roomijsbekertje. (Een Vega barbecue is ook mogelijk en de barbecue kan tegen meerprijs worden uitgebreid).

Prijs 15 t/m 20 personen: 79,00 euro per persoon
Prijs 21 t/m 30 personen: 74,00 euro per persoon
Bij meer dan 30 personen: prijs op aanvraag

Arrangement is inclusief: Percussieworkshop (1-1,5 uur), huur van de ruimte voor de workshop en een heerlijke BBQ (exclusief drankjes). Genoemde prijzen zijn inclusief reiskosten van de docent en inclusief btw.

1 van onze swingende arrangementen boeken?

Wil je meer informatie over onze workshop percussie in Amersfoort of wil je 1 van de heerlijke percussie-arrangementen boeken? Neem dan contact met ons op per e-mail: info@dununba.nl, of telefoon: 078-6259409. Wij beloven je een swingend en smakelijk uitje!

link
Zandfoort aan de Eem