Maak te gekke beats op je lichaam in onze bodypercussieworkshop!

Djembe workshop als teambuilder

Voor jong en oud!

Samen in het Ritme

Home » Bodypercussie

Bodypercussieworkshop

Een originele en vooral leuke teamactiviteit is het volgen van een bodypercussieworkshop. Geef een boost aan jouw vergadering, plan een gezellige familiedag of start swingend aan een vrijgezellenfeest. Met wat voor gezelschap kom jij een workshop bodypercussie volgen bij Dununba?

Wat doe je tijdens een bodypercussieworkshop?

De workshop staat in het teken van jouw lichaam! Je maakt geluid door te klappen, slaan en stampen en creëert hierdoor snel een ritmisch geluid en goede beat! Ben je klaar met de warming-up? Dan bouw je samen met vrienden, familie, relaties of collega’s snel een swingend ritme op. De workshop is dynamisch, leuk én gezellig en geeft jou gegarandeerd een energieke oppepper!

Goed om te weten!

Omdat je tijdens de workshop alleen met jouw eigen lichaam werkt, is het totaal aantal deelnemers vrijwel onbeperkt. Beleef de bodypercussieworkshop met een groep van 10 personen, met een groep van 200 leerlingen of met een complete bedrijfsafdeling tot 2000 personen. Binnen 15-60 minuten heb je een swingende beat opgebouwd en eindig je geslaagd jouw workshop!

Met wie kom jij langs?

Vrienden, collega’s, relaties of familie? Met wie wil jij een bodypercussieworkshop volgen? Vraag hieronder een offerte aan of reserveer de workshop door te bellen naar +31 (0)78 625 94 09.

Relevante links

[link aantal="3" output="inline"]

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • DD slash MM slash YYYY
  • Hidden
  • :