Samen in het Ritme! Ontdek het in onze supergave Boomwhacker workshop!

Djembe workshop als teambuilder

Voor jong en oud!

Samen in het Ritme

Home » Boomwhacker workshop

Creëer de meest gave beats tijdens een Boomwhacker workshop van Dununba. Je gaat aan de slag met plastic buizen die op een bepaalde toonhoogte gestemd zijn. Deze kun je tegen elkaar aanslaan, op de grond, tegen de muur of tegen een ander object. De mogelijkheden zijn eindeloos als het om Boomwhackers gaat en dat zul je tijdens de workshop zeker ervaren.

Een Boomwhacker workshop is een leuke activiteit voor jong en oud

Zowel kinderen als volwassen beleven veel plezier aan een Boomwhacker workshop. Deze workshop is dus voor veel gelegenheden geschikt. De workshop wordt nog leuker met grote groepen. Daarom hebben we deze beschikbaar gesteld voor groepen van 30 tot 500 personen. Je komt samen in het ritme en creëert uit het niets een swingend muziekstuk. Dat geldt voor onze Boomwhacker workshop, maar ook voor onze:

Deze workshops kunnen we op iedere gewenste locatie geven, zoals bij je bedrijf, op school of op een locatie van Dununba.

Organiseer een onvergetelijke muzikale workshop

Wil jij met jouw collega’s, vrienden of familie een Boomwhacker workshop volgen? Vraag dan een offerte aan via het offerteformulier op de site. Heb je vragen of bespreek je liever persoonlijk met ons je wensen door? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)78 625 94 09. Wij organiseren graag een onvergetelijke muzikale workshop voor je.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Hidden
  • :