Verbinding en plezier; je bent samen in het ritme met onze djembe workshop in Alkmaar

Djembe workshop als teambuilder

Al onze workshops zijn Corona proof!

Samen trommelen op 1,5 meter!

Home » Djembé workshop Alkmaar

Een djembé workshop organiseren in Alkmaar

Of je nu een familiedag, een bedrijfsfeest of een origineel uitje wilt organiseren, een djembé workshop in Alkmaar is altijd een goed idee. Voor jong en oud is muziek maken een leuke en verbindende activiteit. Je zult versteld staan van je eigen ritme en het ritme van anderen wanneer je tijdens de workshop dit prachtige Afrikaanse instrument leert bespelen.

Kom samen in het ritme met een djembé workshop in Alkmaar

Aan een djembé workshop in Alkmaar van Dununba kunnen 5 tot 250 personen meedoen. Het is dan ook voor diverse toepassingen geschikt. Het doel is om samen in een ritme te komen tijdens een energieke workshop. Dit kan op een van onze locaties, maar ook bij jou thuis, op je kantoor of op school. Onze workshops worden namelijk ook op locatie gegeven. Naast de keuze voor de locatie, heb je bij ons ook de keuze uit verschillende workshops. Zo kun je naast een djembé workshop ook een bodypercussie workshop of een Boomwhacker workshop volgen.

Vraag een offerte aan voor een onvergetelijke workshop

Ben je er al uit of je een djembé workshop of andere activiteit wilt organiseren in Alkmaar? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)78 625 94 09 of vraag een offerte aan. Wij verzorgen graag een onvergetelijke workshop voor jou en je familie, collega’s of vrienden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • DD slash MM slash YYYY
  • Hidden
  • :