Verbinding en plezier in onze djembe workshop in Apeldoorn

Djembe workshop als teambuilder

Al onze workshops zijn Corona proof!

Samen trommelen op 1,5 meter!

Home » Djembé workshop Apeldoorn

Een djembé workshop organiseren in Apeldoorn

Heb je altijd al een djembé workshop willen volgen op locatie in Apeldoorn? Dununba maakt het graag mogelijk voor je. Of je nu een teambuilding activiteit organiseert of een familiefeest, wij zorgen voor een unieke muzikale ervaring voor jong en oud. Indien gewenst kun je de workshop zelfs combineren met een lunch, diner of borrel. Zo combineer je een swingende workshop met goed verzorgde catering.

Volg een djembé workshop op een locatie naar keuze in Apeldoorn of elders in Nederland

Wanneer je dat wilt, verzorgen wij de djembé workshop op een locatie van jouw keuze in Apeldoorn. Ook op andere plaatsen in Nederland kun je ons inschakelen, want wij organiseren onze workshops door het hele land. We zorgen hoe dan ook voor een onvergetelijke muzikale ervaring. Vanuit het niets zetten jij en je vrienden, collega’s of familie een swingend muziekstuk neer. Ontdek jouw ritme en dat van de anderen. Je zult versteld staan hoe gemakkelijk dat gaat.

Bespreek je wensen met ons

Laat ons weten wat je van de workshop verwacht, dan organiseren we een djembé workshop in Apeldoorn die aan al je wensen voldoet. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar +31 (0)78 625 94 09. Graag bespreken wij dan de uitgebreide mogelijkheden met je. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om direct een offerte aan te vragen via het online offerteformulier.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • DD slash MM slash YYYY
  • Hidden
  • :