Geniet van de swingende ritmes in onze djembe workshop Brabant!

Djembe workshop als teambuilder

Al onze workshops zijn Corona proof!

Samen trommelen op 1,5 meter!

Home » Djembe workshop Brabant

Djembe workshop Brabant

Leer het kleurrijke ritme van Afrika tijdens een djembe workshop in Brabant. Bij Dununba gaan we tijdens de workshop met z’n allen aan de slag waarbij plezier voorop staat. Ben jij op zoek naar een leuke activiteit om te doen met je vrienden? Wil je de djembé workshop volgen op een locatie in Brabant zoals Den Bosch of Eindhoven? Laat weten waar je voorkeur naar uitgaat en wij komen naar je toe.

Volg een djembe workshop op diverse locaties in Brabant, zoals Den Bosch of Eindhoven

Ontdek met al je vrienden het kleurrijke ritme van Afrika tijdens het volgen van een djembe workshop in Den Bosch, Eindhoven of een andere locatie in Brabant. We komen namelijk graag naar een locatie van jouw keuze. Wil je bijvoorbeeld met al je collega’s een middag meer leren over de djembe en de achtergrond van dit instrument? Dan komen we graag de djembe workshop geven bij jou op kantoor ergens in Brabant, zoals Eindhoven of Den Bosch. Iedere ander locatie in Nederland is uiteraard ook mogelijk. Ben je met een grote groep? Dan bespelen we naast de djembe nog andere Afrikaanse instrumenten zoals:

  • Shakers
  • Bellen
  • Bastrommels

Heel de groep verandert in een swingende Afrikaanse percussieband

De djembe workshop die je volgt in Eindhoven, Den Bosch of een andere plek in Brabant, is eenvoudig te combineren met 1 van onze heerlijke arrangementen. Zo geniet je van een lekkere lunch of een heerlijk diner nadat je de Afrikaanse trommel hebt leren bespelen. Laat ons weten waar in Nederland je de workshop wilt volgen en welke locatie voor het arrangement hierbij aansluit.

Waar leer jij binnenkort het ritme van Afrika?

Of je nu de djembe workshop volgt in Eindhoven, Den Bosch of een andere locatie in Brabant, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring! Heb je nog geen locatie op het oog voor deze leuke middag? We helpen je graag bij het vinden van een geschikte locatie. Laat ons weten wat je zoekt en wij geven je bruikbaar advies. Voor meer vragen neem je contact op via 078 625 94 09. Of vul hieronder het offerteformulier in.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • DD slash MM slash YYYY
  • Hidden
  • :