Samenwerken en veel plezier met onze djembe workshop in Groningen

Djembe workshop als teambuilder

Swingende Percussie arrangementen

Samen in het Ritme met Dununba

Home » Djembé workshop Groningen

Een energieke djembé workshop in Groningen

Een djembé workshop in Groningen is een leuke activiteit voor jong en oud. Even alles vergeten en jezelf verliezen in het ritme van de muziek. Een swingend muziekstuk maken uit het niets. Dununba helpt jou graag met het realiseren van zo’n unieke muzikale ervaring. Wij organiseren een swingende workshop op een locatie naar keuze. Dat kan bij je thuis zijn, maar ook op kantoor, op school of op een van onze eigen locaties.

Kies voor een djembé workshop of andere muzikale activiteit in Groningen

Er zijn verschillende workshops waar je Dununba voor inschakelt. Zo verzorgen we onder andere:

Elk van deze workshops staat garant voor muzikaal plezier voor jong en oud. Of je nu iets te vieren hebt met je vrienden of een familiedag wilt organiseren, een djembé workshop in Groningen is zeker een goed idee. Al helemaal wanneer je een arrangement boekt, waarmee je een swingende muzikale ervaring combineert met heerlijk eten. Wanneer je namelijk voor een locatie van Dununba kiest, verzorgen we indien gewenst naast de workshop ook een lunch, diner of borrel.

Vraag een offerte aan voor een onvergetelijke workshop

Ontdek jouw ritme en dat van je familie, vrienden of collega’s tijdens een djembé workshop in Groningen. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)78 625 94 09 om je wensen te bespreken. Natuurlijk kun je ook direct een offerte aanvragen via het online formulier. Wij verzorgen graag een onvergetelijke djembé workshop.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • :