Ontspanning en heel veel plezier! Ontdek het in onze energieke djembe workshop in Den Haag!

Djembe workshop als teambuilder

Al onze workshops zijn Corona proof!

Samen trommelen op 1,5 meter!

Home » Djembé workshop Den Haag

Djembé workshop Den Haag

Door een djembé workshop te volgen in Den Haag ervaar je een verzorgde en gezellige middag weg in een geweldige omgeving. Je leert alle ins en outs over het muziekinstrument en de ritmes. Volg de workshop georganiseerd door Dununba op het strand, in de stad of op een door jouw gekozen locatie.

Een djembé workshop, hoog in de wolken in Den Haag

Aan het Centraal Station van Den Haag grenst de wolkenkrabber, genaamd ‘Het Strijkijzer’. Volg op deze unieke locatie een workshop djembé spelen en haal zomerse sferen naar Nederland. Door de unieke ligging aan het station is de workshop zowel met de auto als trein uitstekend te bereiken. Wil je de djembé workshop combineren met een volledig verzorgde middag óf avond in Den Haag? Kies dan voor een heerlijke lunch met onder andere rijk belegde luxe broodjes en diverse dranken of een uitgebreid 3-ganger diner met een onvergetelijk uitzicht over de stad!

Speel zomerse ritmes aan het strand

Kom tot rust met het geluid van de golven die het strand bereiken. Waai uit met de voeten in het zand tijdens een strandwandeling. En volg een djembé workshop bij Strandpaviljoen De Kwartel in Den Haag. Speel zomerse ritmes met collega’s, relaties, vrienden of familie in een geweldige omgeving! Ook deze workshop kun je combineren met een verzorgd arrangement! Kies uit diverse opties zoals verschillende 3-gangen menu’s of sluit de dag in stijl af met een Afrikaanse braai (barbecue).

Reserveer jouw workshop aan het strand of in de stad

Weet jij al op welke locatie in Den Haag je een djembé workshop wilt volgen? Laat het ons weten via +31 (0)78 625 94 09  of vraag hieronder een offerte aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • DD slash MM slash YYYY
  • Hidden
  • :