Heerlijk samen plezier maken in onze djembe workshop voor kinderen

Djembe workshop als teambuilder

Voor jong en oud!

Samen in het Ritme

Home » Djembé workshop kinderen

Een djembé workshop voor kinderen

Een djembé workshop is voor kinderen vaak het mooiste wat er is. Heerlijk muziek maken tijdens een energieke en ritmische workshop. Wil jij zo’n workshop organiseren voor jouw school? Of als activiteit voor een familiedag? Dan helpt Dununba jou graag met het realiseren van een onvergetelijke muzikale workshop vol humor en energie.

Organiseer een djembé workshop of andere muzikale activiteit voor kinderen

Naast een djembé workshop zijn er ook andere workshops die we voor kinderen organiseren. Zo organiseren we onder andere ook een bodypercussie workshop en een Boomwhacker workshop. Dununba is namelijk gespecialiseerd in diverse Afrikaanse en Braziliaanse slaginstrumenten. Ook deze muzikale activiteiten vallen bij kinderen goed in de smaak. Al onze workshops kunnen we op onze eigen locaties geven, maar wanneer je dat wilt, geven we ze bij jou op locatie. Dan komen we bijvoorbeeld op school langs. Dat is wel zo gemakkelijk, want dan hoef jij geen vervoer te regelen.

Voor zowel kleine als grote groepen

Wil je ook een djembé workshop of andere muzikale workshop organiseren voor de kinderen van jouw school? Dat kan bij Dununba. Onze djembé workshops kunnen gevolgd worden door groepen van 5 tot 250 personen. Neem contact met ons op en bespreek jouw wensen door te bellen naar +31 (0)78 842 46 77. Daarnaast is het ook mogelijk om hieronder een offerte aan te vragen via het offerteformulier.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Hidden
  • :