Swing met ons mee in onze djembe workshop in Leiden

Djembe workshop als teambuilder

Swingende Percussie arrangementen

Samen in het Ritme met Dununba

Home » Djembé workshop Leiden

Een swingende djembé workshop in Leiden

Wil je een djembé workshop organiseren in Leiden voor familie, vrienden of collega’s? Dan helpt Dununba je graag door een energieke en swingende workshop te geven. Dit kan voor groepen van 5 tot 250 personen en is daarmee voor diverse gelegenheden geschikt. Of je nu een familiefeest organiseert of een teambuilding activiteit, een djembé workshop is altijd een goed idee.

Organiseer een djembé workshop in Leiden of op een andere locatie in Nederland

Wanneer je dat wilt organiseren we de djembé workshop op een locatie naar keuze in Leiden. Dit kan bij je thuis zijn, maar ook op kantoor of op school. Natuurlijk kun je ook in de rest van Nederland op ons rekenen. Lukt het je niet om een geschikte ruimte te vinden? Dan kun je de workshop ook op een van onze locaties volgen. Je vindt ons door heel het land en hebt dan ook de mogelijkheid om de workshop met een lunch, diner of borrel te combineren.

Vraag een offerte aan voor een onvergetelijke workshop

Geniet van een unieke muzikale ervaring en organiseer een djembé workshop in Leiden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Je bereikt ons door te bellen naar +31 (0)78 625 94 09. Natuurlijk kun je ook direct een offerte aanvragen via het online offerteformulier. We helpen je hoe dan ook graag met het organiseren van een onvergetelijke workshop.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • :