Voel de energie en geniet van de swingende ritmes in onze djembeworkshop Nijmegen!

Djembe workshop als teambuilder

Voor jong en oud!

Samen in het Ritme

Home » Djembé workshop Nijmegen

Djembé workshop Nijmegen

Tijdens een djembé workshop in Nijmegen maak je kennis met de achtergrond van dit prachtige instrument. Deze trommel wordt namelijk in West-Afrika al eeuwen gebruikt. De djembé workshop bij Dununba is mogelijk op verschillende locaties in Nederland zoals in Nijmegen. Wil je graag een workshop op jouw locatie? Dat kan! Op het moment dat je nog geen locatie hebt, helpen wij je graag bij het zoeken van een geschikte plek voor de djembe workshop.

Een djembé workshop volgen doe je in Nijmegen

Het kleurrijke ritme van Afrika komt voor uit de prachtige trommel die in West-Afrika al eeuwen gebruikt wordt. Tijdens de djembé workshop in Nijmegen leer je hoe je slagvaardig op het instrument moet spelen. Zo componeren we samen een indrukwekkend muziekstuk. Ben je met een grote groep? Dan leer je ook andere instrumenten bespelen zoals de shakers, bellen en bastrommels. We toveren heel de groep om in een swingende Afrikaanse percussieband!

Neem contact op voor de mogelijkheden

Ga je een djembé workshop organiseren in Nijmegen? Combineer dit dan met een lekkere lunch of heerlijk diner. Bekijk ook eens de verschillende arrangementen die wij aanbieden. Ze liggen verspreid door Nederland op diverse prachtige locaties. Liever zelf een plek kiezen voor de workshop? Wij helpen je graag bij deze zoektocht. Neem gerust contact op via 078 625 94 09.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • DD slash MM slash YYYY
  • Hidden
  • :