Echte teambuilding in onze djembe workshop in Tilburg

Djembe workshop als teambuilder

Voor jong en oud!

Samen in het Ritme

Home » Djembé workshop Tilburg

Een djembé workshop volgen in Tilburg

Een djembé workshop in Tilburg is een leuke en unieke teambuilding activiteit. Ook is het perfect geschikt voor een familiedag of als muzikale activiteit voor op school. Wanneer je Dununba inschakelt voor een djembé workshop kan het allemaal. Wij organiseren workshops door het hele land voor groepen van 5 tot 250 personen. Dus ook voor jouw te organiseren activiteit kun je kiezen voor een muzikale belevenis.

Organiseer een onvergetelijke djembé workshop op een locatie naar keuze in Tilburg

Een djembé workshop organiseren in Tilburg is zeker aan te raden. Deze unieke muzikale ervaring wordt door zowel kinderen als volwassenen gewaardeerd. Samen muziek maken en in een ritme komen, dat is waar het om gaat. Met veel plezier en humor leer je de djembé bespelen. Ontdek jouw ritme en dat van de anderen om je heen en ga even helemaal op in de muziek. Dat kan op iedere gewenste locatie in Nederland.

Neem contact op voor een unieke muzikale ervaring

Wil je een djembé workshop organiseren voor jouw familie, vrienden of collega’s? Laat ons weten wat je wensen zijn, dan zorgen wij voor een unieke muzikale ervaring. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar +31 (0)78 625 94 09 of vraag direct een offerte aan via het online offerteformulier.

Relevante links

[link aantal="3" output="inline"]

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • DD slash MM slash YYYY
  • Hidden
  • :