Voel de energie en geniet van de swingende ritmes in onze djembe workshop Zwolle!

Voor jong en oud

Swingende arrangementen

Samen in het Ritme

Djembé workshop Zwolle

Ontdek de ritmes van Afrika tijdens een djembé workshop in Zwolle of een van de andere locaties van Dununba. Tijdens de workshop gaan we met zijn allen een prachtig swingend muziekstuk maken. Het maakt niet uit of je met vijf mensen bent of een groep van 40, iedere workshop is een unieke beleving. Het volgen van de djembé workshop is mogelijk op een van onze locaties zoals in Zwolle. Liever op een locatie naar jouw keuze zoals het kantoor van je werk of bij vrienden thuis? Dat kan uiteraard ook. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Swing op Afrikaanse ritmes tijdens de djembé workshop Zwolle

De prachtige djembé is een trommel uit West-Afrika waar we mee aan de slag gaan tijdens de workshop in Zwolle. Kom je met een grote groep langs? Dan leren jullie naast het spelen van de djembé ook op andere Afrikaanse instrumenten spelen, zoals:

  • Shakers
  • Agogo bellen
  • Tamborims
  • Doundouns (grote Afrikaanse bastrommels  die je met stokken bespeeld)

Combineer de djembé workshop met een heerlijke lunch of diner in Zwolle. Bekijk daarvoor de arrangementen die mogelijk zijn in combinatie met de workshop.

Reserveer telefonisch jouw workshop

Heb je alle mogelijkheden bekeken en een keuze gemaakt? Neem telefonisch contact op via 078 625 94 09 en reserveer jouw djembé workshop Zwolle. Je kunt ook hieronder het offerteformulier invullen. Wij maken er dan een superleuke en swingende workshop van!

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • :