Samen in het Ritme! Ontdek het in onze swingende muziek workshop op locatie!

Djembe workshop als teambuilder

Al onze workshops zijn Corona proof!

Samen trommelen op 1,5 meter!

Home » Muziek workshop op locatie

Een muziek workshop op locatie is ideaal voor een familiefeest, als teambuilding activiteit of voor een andere gelegenheid. Voor verschillende muziek workshops kun je terecht bij Dununba. Bij onze workshops gaat het erom samen in het ritme te komen en Afrikaanse en Braziliaanse instrumenten te leren bespelen. Zowel jong als oud beleeft hier veel plezier aan, waardoor deze workshops voor een breed scala aan gelegenheden een goede activiteit zijn.

Een leuke muziek workshop naar keuze op iedere gewenste locatie

De muziek workshop geven we op elke gewenste locatie. Dat kan zijn bij jou thuis, bij je bedrijf, op school of op een van de locaties van Dununba. Kies je voor deze laatste optie, dan kun je de workshop combineren met goede catering. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een lekkere lunch, een heerlijk diner of een gezellige borrel. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende workshops, waaronder:

Deze workshops geven wij voor particulieren, scholen en organisaties en staan garant voor veel plezier voor jong en oud.

Boek een onvergetelijke workshop

Wil je ook een unieke muzikale ervaring beleven? Boek dan een muziek workshop op locatie. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar +31 (0)78 625 94 09. Ook voor meer informatie over onze workshops kun je ons via deze weg bereiken. Daarnaast kun je ook direct een offerte aanvragen via het online offerteformulier.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • DD slash MM slash YYYY
  • Hidden
  • :