Verbinding, ontspanning en heel veel plezier! Ontdek het in onze swingende percussieworkshops!

Voor jong en oud

Swingende arrangementen

Samen in het Ritme

Test bericht

Op zondag 18 maart 2018 geeft Niels van Dununba een swingende Braziliaanse Percussieworkshop in Rotterdam!

Update (16-02-2018): Deze workshop zit helemaal vol! Er kan niet meer worden ingeschreven voor deze workshop.

In deze workshop ga je aan de slag op traditionele Braziliaanse trommels en percussie-instrumenten. De workshop is voor iedereen toegankelijk; je hoeft geen ervaring te hebben met Braziliaanse percussie. We werken stap voor stap gezamenlijk toe naar een swingende climax!  Voor degenen die het leuk vinden: aansluitend aan de workshop blijven we in de Braziliaanse stijl en gaan we lekker eten in Rodizio Restaurant Brasilbinkie in Rotterdam centrum.

De workshop is van 14.00 – 17.00. De locatie voor de workshop is onze leslocatie in Rotterdam: Scoutinggebouw Olivier van Noort, Honingerdijk 100b in Rotterdam. Locatie voor het eten is Restaurant Brasilbinkie, Westblaak 86 in Rotterdam.

Prijs voor de workshop is 27,50 euro inclusief koffie, thee en wat lekkers. De prijs voor het Rodizio (All you can eat) diner in Brasilbinkie is 24,50 euro.

Wil je meedoen? Stuur dan even een mail (info@dununba.nl) naar Niels. En laat dan ook even weten of je alleen de workshop doet, of de workshop & het eten. Graag tot 18 maart 2018 en vol is vol…:-)…!!! Groeten, Niels Fleurke.