Verbinding en heel veel plezier met onze workshop djembe!

Djembe workshop als teambuilder

Al onze workshops zijn Corona proof!

Samen trommelen op 1,5 meter!

Home » Workshop djembé spelen

Workshop djembé spelen

Overweeg jij om een workshop djembé te organiseren? Bijvoorbeeld voor een personeelsfeest, familiedag of teambuilding activiteit met relaties? In dat geval hoef je niet verder te zoeken. Kies voor een workshop, voorzien van het Workshop Keurmerk van Dununba. Je bent verzekerd van een professionele workshop waarbij passie voor het vak centraal staat.

Iedereen kan een workshop djembé spelen volgen

Van jong tot oud en van bedrijven tot aan familiefeesten. Voor iedereen en iedere gelegenheid is een workshop djembé spelen een gegarandeerd succes! De workshop is een echte teambuilding activiteit, aangezien het samen toewerken naar een swingende climax centraal staat. Staat er binnenkort bij jou een evenement op de planning waar een workshop djembé perfect bij past? Laat het ons weten en wij komen langs!

Door het Workshop Keurmerk ben jij verzekerd van een kwalitatief goede djembé workshop

Wij begrijpen dat je graag een professionele workshop wenst en hierbij alle ins en outs van de djembé wilt leren. Doordat wij het Workshop Keurmerk dragen, garanderen wij betrouwbaar te zijn én met passie voor het vak aan jou de workshop te verzorgen. Kies voor kwaliteit en volg een workshop djembe bij Dununba.

Vragen? Stel ze telefonisch

Wil je meer weten over de inhoud van één van de workshops? Of heb je andere vragen? Stel ze gerust door te bellen naar +31 (0)78 625 94 09. Ook voor het maken van een reservering bel je naar dit telefoonnummer. Je kunt hieronder natuurlijk ook een vrijblijvende offerte opvragen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • DD slash MM slash YYYY
  • Hidden
  • :