Trommel er op los met onze djembe workshop Amsterdam!

Djembe workshop als teambuilder

Swingende Percussie arrangementen

Samen in het Ritme met Dununba

Home » Djembe workshop Amsterdam

Djembe workshop Amsterdam

Dununba organiseert volledig verzorgde workshops zoals een djembe workshop in Amsterdam. Waan je een middag in het echte Afrika en creëer met jouw gezelschap vrolijke ritmes. Van kleine tot grote groepen en van jong tot oud. Het leren spelen van de djembé is voor iedereen een gezellige en leuke activiteit!

Volg een djembe workshop in Amsterdam

Heb je al eens gehoord van Q-Factory? Dit is het grootste muziekmakerscentrum van Europa, waar je muziek intens beleeft. De mooie workshopzalen lenen zich daardoor perfect voor wat herrie in onze hoofdstad. Gedurende 1 uur creëer jij met vrienden, relaties, collega’s of familie swingende beats en een vrolijk ritme in een van de workshopzalen.

Combineer de workshop met eten in de vorm van een 3-gangen keuzediner

Trommelen maakt natuurlijk hongerig. Daarom kun je jouw djembe workshop in Amsterdam-Oost combineren met een 3-gangen keuzediner (exclusief drankjes).  En met een kleine 10 minuten lopen stap je na een gezellige workshop weer op de trein op Amsterdam Muiderpoort.

Reserveer een volledig verzorgde workshop

Genieten van de Afrikaanse sferen in Amsterdam? Kom langs bij een van de workshopzalen bij Q-Factory! Reserveer jouw smakelijke arrangement door te bellen naar +31 (0)78 625 94 09. Met wie volg jij binnenkort een djembe workshop Amsterdam?

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • :