Verbinding, ontspanning en heel veel plezier! Ontdek het in onze swingende djembe workshop Breda!

Djembe workshop als teambuilder

Swingende Percussie arrangementen

Samen in het Ritme met Dununba

Home » Djembé workshop Breda

Djembé workshop Breda

Het volgen van de djembé workshop Breda doe je bij Oncle Jean. Deze brasserie biedt verschillende sfeervolle zalen, waar je de workshop combineert met een verzorgd diner of lunchbuffet. Leer de basis van djembé spelen op een leuke en vermakelijke manier, gegeven door Dununba.

Leer alles over de djembé tijdens een djembeworkshop in Breda

Tijdens het spelen van de djembé alles leren over de achtergrond en ritmes? Door te kiezen voor een djembeworkshop verzorgd door Dununba, leer je op een leuke manier alles over de djembé! Wij verzorgen workshops bij jou op locatie, maar je bent ook van harte welkom voor een volledig verzorgd Percussie arrangement bij Oncle Jean in Breda.

Combineer de djembé workshop met eten bij Oncle Jean in Breda

Je kunt ervoor kiezen om voor of na de djembé workshop te eten bij Oncle Jean in Breda. Een smakelijk lunchbuffet met beleg, fruit en een kroketje. Of een heerlijk 3-gangen diner na afloop van de workshop.

Vraag een offerte aan of boek jouw workshop

Wil je graag meer weten over een workshop bij jou op locatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel naar +31 (0)78 625 94 09 voor meer informatie. Ook voor het boeken van een volledig verzorgd arrangement bij Oncle Jean bel je naar het bovengenoemde nummer.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • :