Trommel er op los met onze djembe workshop Haarlem!

Djembe workshop als teambuilder

Al onze workshops zijn Corona proof!

Samen trommelen op 1,5 meter!

Home » Djembe workshop Haarlem

Djembe workshop Haarlem

Een djembe workshop volgen in het prachtige Haarlem staat garant voor een geslaagde dag weg. Deze karakteristieke stad is de perfecte uitvalsbasis voor het ondernemen van activiteiten. Wij kunnen de djembe workshop verzorgen op jouw locatie of op onze sfeervolle locatie ML in Haarlem. Dununba organiseert workshops mét bijpassende arrangementen in de vorm van eten. Mogen wij binnenkort jouw djembe workshop of djembe arrangement verzorgen in Haarlem?

Volg een djembe workshop in ML in Haarlem

In het prachtige, monumentale pand aan het Klokhuisplein, huisvest sinds 2018 ML. Een plek waar je heerlijk kan eten, borrelen, feesten, vergaderen en overnachten. Hier volg je een gezellige en leerzame djembe workshop. De duur van de workshop bedraagt 1-1,5 uur. Hongerig? Geen probleem! Kies voor een smaakvol arrangement en laat je verrassen door heerlijke gerechten uit de keuken van ML Haarlem.

Combineer een djembeworkshop + diner bij het arrangement “Herrie in Haarlem”

ML in Haarlem is niet alleen een sfeervolle locatie voor een djembe workshop. Je kunt er ook nog eens heerlijk eten! Daarom hebben wij voor jou een speciaal arrangement samengesteld, genaamd “Herrie in Haarlem”. Na een swingende workshop krijg je een heerlijk 3-gangen keuze diner. Ze hebben een Michelin ster, dus dat is genieten…:-)…!

Reserveer telefonisch en volg jouw djembe workshop in Haarlem

Een djembe workshop in Haarlem is voor ieder gezelschap een geslaagde activiteit. Kom langs met jouw vrienden, relaties, familie of collega’s en beleef een volledig verzorgde middag of avond weg in Haarlem. Jouw reservering leg je vast door te bellen naar +31 (0)78 625 94 09. Of vraag hieronder een offerte aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • DD slash MM slash YYYY
  • Hidden
  • :