Trommel er op los met onze djembe workshop Haarlem!

Voor jong en oud

Swingende arrangementen

Samen in het Ritme

Djembe workshop Haarlem

Een djembe workshop volgen in het prachtige Haarlem staat garant voor een geslaagde dag weg. Deze karakteristieke stad is de perfecte uitvalsbasis voor het ondernemen van activiteiten. Wij kunnen de djembe workshop verzorgen op jouw locatie of op onze sfeervolle locatie Het Meterhuis in Haarlem. Dununba organiseert workshops mét bijpassende arrangementen in de vorm van eten. Mogen wij binnenkort jouw djembe workshop of djembe arrangement verzorgen in Haarlem?

Volg een djembe workshop in Het Meterhuis in Haarlem

In een industriële omgeving is Het Meterhuis gevestigd. In deze voormalige fabriek volg je een gezellige en leerzame djembe workshop. De duur van de workshop bedraagt 1-1,5 uur. Hongerig? Geen probleem! Kies voor een smaakvol arrangement en laat je verrassen door heerlijke gerechten uit de keuken van Het Meterhuis.

Combineer spelen met eten tijdens het arrangement “Muziekfabriek”

Het Meterhuis in Haarlem is niet alleen een sfeervolle locatie voor een djembe workshop. Je kunt er ook nog eens heerlijk eten! Daarom hebben wij voor jou een speciaal arrangement samengesteld, genaamd “Muziekfabriek”. Na een swingende workshop krijg je een kop soep vooraf en geniet je daarna van een uitgebreid tapas menu. Maak kennis met diverse warme en koude tapasgerechten; bestaande uit zowel vlees, vis als vegetarisch.

Reserveer telefonisch en volg jouw djembe workshop in Haarlem

Een djembe workshop in Haarlem is voor ieder gezelschap een geslaagde activiteit. Kom langs met jouw vrienden, relaties, familie of collega’s en beleef een volledig verzorgde middag of avond weg in Haarlem. Jouw reservering leg je vast door te bellen naar +31 (0)78 625 94 09. Of vraag hieronder een offerte aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • :