Verbinding, ontspanning en heel veel plezier! Ontdek het in onze swingende djembe workshop Rotterdam!

Djembe workshop als teambuilder

Voor jong en oud!

Samen in het Ritme

Home » Djembé workshop in Rotterdam

Djembe workshop Rotterdam

Heb je altijd al een djembe workshop willen volgen in Rotterdam? Bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest, teambuilding activiteit of voor een familiedag? In dat geval is Dununba dé partij waar je moet zijn! Krijg les in een gezellige workshopruimte en combineer de dag met  lekker eten bij Restaurant De Beren of Gauchos. Uiteraard kunnen wij de djembe workshop ook op jouw locatie verzorgen.

Samen aan de Slag

In de djembe workshop ga je met elkaar aan de slag en werk je stap voor stap toe naar een swingend eindresultaat. We starten met een korte demonstratie en daarna leer je hoe je de verschillende geluiden uit de djembe krijgt. Vervolgens bouwen we met elkaar een prachtig swingend traditioneel Afrikaans ritme. We gebruiken veel humor in de workshop en het gaat om het plezier met elkaar. 

Sluit de djembe workshop af met een 3-gangen menu in Rotterdam

Van een workshop djembe spelen krijg je gegarandeerd lekkere trek. Is het dan niet leuk om de djembe workshop af te sluiten met een bezoek aan een restaurant? Op loopafstand van de workshopruimte is het Argentijnse restaurant Gauchos gevestigd. Geniet van een 3-gangen menu met een seizoensgebonden soep, heerlijk vlees waar het restaurant bekend om staat en een dessert om de dag mee af te sluiten.

Kies voor een heerlijk diner bij Restaurant De Beren

Vlak bij de workshopruimte vindt je ook het Restaurant De Beren. Dit prachtige restaurant in de Markthal heeft een fantastisch uitzicht!
Geniet hier met jouw groep van een 3-gangen keuze diner. (keuze uit 4 voorgerechten, 5 hoofdgerechten en 3 nagerechten. En natuurlijk ook vegetarische opties).

Alle ins en outs van een djembe workshop leer je in Rotterdam

Met wie wil jij djembe spelen tijdens een workshop in Rotterdam? Met familie, relaties, collega’s of vrienden? Boek vandaag nog jouw djembe workshop door te bellen naar +31 (0)78 625 94 09. Of vraag hieronder een offerte aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Hidden
  • :