Verbinding, ontspanning en heel veel plezier! Ontdek het in onze swingende djembe workshop in Rotterdam!

Voor jong en oud

Swingende arrangementen

Samen in het Ritme

Djembé workshop in Rotterdam

Heb je altijd al een djembé workshop willen volgen in Rotterdam? Bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest, teambuilding activiteit of voor een familiedag? In dat geval is Dununba dé partij waar je moet zijn! Krijg les in een gezellige workshopruimte en combineer de dag met een 3-gangen diner of tapas. Uiteraard kunnen wij de workshop ook op jouw locatie verzorgen.

Sluit de djembé workshop af met een 3-gangen menu in Rotterdam

Van een workshop djembé spelen krijg je gegarandeerd lekkere trek. Is het dan niet leuk om de workshop af te sluiten met een bezoek aan een restaurant? Op loopafstand van de workshopruimte is het Argentijnse restaurant Gauchos gevestigd. Geniet van een 3-gangen menu met een seizoensgebonden soep, heerlijk vlees waar het restaurant bekend om staat en een dessert om de dag mee af te sluiten.

Kies voor Totally Tapas bij restaurant Mexicano

Vlak bij de workshopruimte vindt je ook het restaurant Mexicano. Tijdens dit arrangement geniet je van uitgebreide taps. Vlees, vis, vegetarisch; alles is mogelijk! Geniet met jouw workshopgroep gedurende 4 rondes van 3 tapas per persoon.

Alle ins en outs van een djembé workshop leer je in Rotterdam

Met wie wil jij djembé spelen tijdens een workshop in Rotterdam? Met familie, relaties, collega’s of vrienden? Boek vandaag nog jouw workshop door te bellen naar +31 (0)78 625 94 09. Of vraag hieronder een offerte aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • :