Samen in het Ritme! Ontdek het in onze swingende Percussie workshop in Arnhem!

Djembe workshop als teambuilder

Al onze workshops zijn Corona proof!

Samen trommelen op 1,5 meter!

Home » Percussie workshop in Arnhem

Percussie workshop in Arnhem

Een gezellige percussie workshop volgen in Arnhem, is dat iets voor jou? Gezamenlijk maken we swingende beats en je leert alles over het instrument en de ritmes. Van bedrijfsevenementen tot aan kinderfeesten en van vrijgezellenfeesten tot aan bruiloften. De percussie workshop kun je dankzij Dununba op iedere gewenste locatie in Arnhem volgen!

Voor welke gelegenheid wil je graag een percussie workshop in Arnhem volgen?

Staat er een groot evenement in de buurt op de planning? Is jouw zoon of dochter binnenkort jarig? Of is er een andere gelegenheid waarvoor een percussie workshop in Arnhem zich perfect leent? Laat het ons weten en wij komen bij jou langs op locatie. Gaat je voorkeur uit naar een volledig verzorgd arrangement op locatie? Kies in dat geval voor een workshop bij Herberg de Hoeve.

Kom langs bij Herberg de Hoeve nabij Arnhem

Herberg de Hoeve is gevestigd in Huissen en daardoor uitstekend bereikbaar vanuit Arnhem. Deze sfeervolle herberg beschikt over een aantal prachtige zalen waar de workshop gegeven wordt. In één uur leer je over de muziekstijl, ritmes en het instrument en creëer je gezamenlijk zomerse beats. Wil je nét iets meer als alleen een workshop? Door te kiezen voor een arrangement, combineer je de dag met een 3-gangen keuzemenu, uitgebreid warm en koud buffet of een smakelijke lunch.

Vraag een offerte aan of maak een reservering

Wij begrijpen dat, zodra u met een (grote) groep een workshop wilt volgen, u een totaalprijs wilt ontvangen. Vraag hiervoor een offerte aan. Reserveren? Dat kan telefonisch door te bellen naar +31 (0)78 625 94 09.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • DD slash MM slash YYYY
  • Hidden
  • :