Swingen en genieten met onze percussie workshop in Dordrecht!

Djembe workshop als teambuilder

Al onze workshops zijn Corona proof!

Samen trommelen op 1,5 meter!

Home » Percussie workshop in Dordrecht

Percussie workshop in Dordrecht

Tijdens een percussie workshop, gegeven door Dununba in Dordrecht, ga je aan de slag op een swingende djembé. Leer dit swingende muziekinstrument kennen met vrienden, met collega’s als teamuitje of met relaties als teambuilding activiteit. Gezamenlijk werk je in een tijdsbestek van één uur naar een swingend en ritmisch tempo!

Voor tal van gelegenheden kun je een percussie workshop in Dordrecht volgen

Staat er een evenement in Afrikaans thema op de planning? Wil je swingend aan een vrijgezellenfeest starten? Of is er een andere gelegenheid waarvoor je graag een percussie workshop wilt organiseren? Schakel het enthousiaste team van Dununba en leer alles over de wereld van de djembé.

Een percussie workshop arrangement biedt je een combinatie van spel en eten in Dordrecht

In het centrum van Dordrecht een percussie workshop volgen? Dat is mogelijk met Dununba. Het georganiseerde arrangement wordt gehouden in onze eigen workshopruimte, met een aansluitende lunch of diner bij restaurant Dordts Genoegen. Je kiest uit de volgende arrangementen:

  • Swingende lunch: Geniet van een lunch met Italiaanse tomatensoep, diverse broodjes en beleg, vers fruit en dranken zoals koffie/thee en melk.
  • Drummen in Dordt: Sluit jouw dag smaakvol af met een 3-gangen keuzemenu.

Reserveer één van de arrangementen of workshop bij jou op locatie telefonisch

Een workshop op een locatie naar voorkeur of nabij restaurant Dordts Genoegen? Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Laat het ons weten en bel naar +31 (0)78 625 94 09.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • :