Samen in het Ritme! Ontdek het in onze swingende percussie workshop in Tilburg!

Djembe workshop als teambuilder

Al onze workshops zijn Corona proof!

Samen trommelen op 1,5 meter!

Home » Percussie workshop in Tilburg

Percussie workshop in Tilburg

Met een percussie workshop haal jij zomerse Afrikaanse ritmes naar het gezellige Tilburg. Leer energieke ritmes op de djembé te spelen tijdens een personeelsfeest, vrijgezellenfeest of familiedag. Gaat jouw voorkeur uit naar een workshop in jouw vertrouwde omgeving of op externe locatie? Wat jouw wensen ook zijn, door te kiezen voor Dununba ben je te allen tijde gegarandeerd van een gezellige middag weg.

Waar volg jij een percussie workshop in Tilburg?

Met familie in de Blaak, met vrienden nabij de Oude Dijk of met relaties in Tilburg-Zuid. Waar volg jij het liefste een percussie workshop? Laat het ons weten en wij komen bij jou langs op locatie. Uiteraard helpen we je ook graag bij het vinden van een geschikte locatie in Tilburg. Kies bijvoorbeeld voor een volledig verzorgde middag bij tapasrestaurant La Cabaña.

Geniet van zomerse sferen met een percussie arrangement

Met een percussie workshop in Tilburg creëer je gegarandeerd een glimlach op het gezicht van jouw groepsgenoten. Is het dan niet leuk om deze gezelligheid verder door te zetten tijdens het eten? Geniet van een verzorgd arrangement in de vorm van tapas tijdens een uitgebreide lunch of diner. Je kiest bij ons uit de volgende arrangementen:

  • Swingende tapas-lunch: Geniet van typische Spaanse tapas en start voor of na de lunch met de percussie workshop in Tilburg.
  • Tapas & Trommelen: Combineer een uitgebreid tapasdiner met de workshop en ben verzekerd van een volledig verzorgde middag uit.
  • Tapas-buffet met percussie: Dit buffet leent zich perfect als jij niet zo goed stil kan blijven zitten. Leer zomerse ritmes spelen tijdens de workshop en sluit de dag af met een buffet.

Wil je één van de arrangementen reserveren of komen wij bij jou langs op locatie in Tilburg voor een percussie workshop? Laat het ons weten via  +31 (0)78 625 94 09.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • DD slash MM slash YYYY
  • Hidden
  • :