Krijg hernieuwde energie met onze workshop trommelen!

Djembe workshop als teambuilder

Al onze workshops zijn Corona proof!

Samen trommelen op 1,5 meter!

Home » Workshop trommelen

Workshop trommelen

Wist je dat je een workshop trommelen kunt volgen zonder daarvoor een instrument te gebruiken? Sla, stamp en klap tijdens een workshop bodypercussie! Dununba biedt deze workshop aan, samen met een djembé workshop en de Braziliaanse percussieworkshop. Bij jou op locatie of in één van onze workshopruimtes! Een workshop trommelen: zie jij je het al doen?

Wie kan een workshop trommelen volgen?

Het prettige aan een workshop trommelen is dat deze geschikt is voor vrijwel iedereen. Van kinderen van de basisschool tot aan werknemers tijdens een bedrijfsfeest en van een gezellig feest thuis tot aan inwoners van een dorpsfeest op een groot plein. Voor wie wil jij graag een percussieworkshop organiseren?

Organiseer de workshop trommelen op iedere gewenste locatie

Wil je de workshop persoonlijk houden in een vertrouwde omgeving? Of kies je toch voor onze workshopruimtes? Wij luisteren graag naar jouw wensen en bieden hiervoor een gepaste locatie. Indien gewenst zoeken wij voor jou een locatie waar jouw voorkeur naar uit gaat!

Reserveer één van de trommelworkshops vandaag nog!

Gaat jouw voorkeur uit naar een Braziliaanse Percussieworkshop, een djembéworkshop of een Bodypercussieworkshop? Hoeveel personen nemen deel aan de workshop? En naar welke locatie gaat jouw voorkeur uit? Laat ons jouw wensen weten en wij bieden jou een passende oplossing. Je bereikt ons door te bellen naar +31 (0)78 625 94 09.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • :