Krijg hernieuwde energie met onze workshop trommelen!

Djembe workshop als teambuilder

Voor jong en oud!

Samen in het Ritme

Home » Workshop trommelen

Workshop trommelen

Wist je dat je een workshop trommelen kunt volgen zonder daarvoor een instrument te gebruiken? Sla, stamp en klap tijdens een workshop bodypercussie! Dununba uit Zwijndrecht, nabij Dordrecht, biedt deze trommelworkshop aan, samen met een djembé workshop en een Braziliaanse percussieworkshop. Bij jou op locatie of in één van onze workshopruimtes! Een workshop trommelen: zie jij je het al doen?

Wie kan een workshop trommelen volgen?

Het prettige aan een workshop trommelen is dat deze geschikt is voor vrijwel iedereen en voor vrijwel elke gelegenheid. Van kinderen van de basisschool tot aan werknemers tijdens een bedrijfsfeest, en van een gezellig feest thuis tot aan een dorpsfeest op een groot plein. Een trommelworkshop is leuk voor al deze gelegenheden en meer! Voor wie wil jij graag een percussieworkshop organiseren?

Organiseer de trommelworkshop op iedere gewenste locatie

Wil je de workshop persoonlijk houden in een vertrouwde omgeving? Of kies je toch voor onze workshopruimtes? Wij luisteren graag naar jouw wensen en bieden hiervoor een gepaste locatie aan. Indien gewenst zoeken wij voor jou een locatie waar jouw voorkeur naar uit gaat! Zo heb je de mogelijkheid om de trommelworkshop te laten plaatsvinden op een locatie waar jullie compleet op jullie gemak zijn.

Reserveer vandaag nog één van de workshops!

Gaat jouw voorkeur uit naar een Braziliaanse percussieworkshop, of toch naar een djembé of bodypercussie workshop? Hoeveel personen nemen deel aan de trommelworkshop? En naar welke locatie gaat jouw voorkeur uit? Laat ons jouw wensen weten, gebaseerd op ervaringen van eerdere deelnemers, en wij bieden een passende oplossing. Je bereikt ons door te bellen naar +31 (0)78 625 94 09.

Relevante links

[link aantal="3" output="inline"]

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Hidden
  • :